Hava Durumu

Oktay Yılmaz’dan İl Sağlık Müdürü’ne Hayırlı Olsun Ziyareti

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Bursa İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Uzm. Dr. Mustafa Çetin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2025 17:34
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2025 17:36
Muhabir: HANDAN EFE
Oktay Yılmaz’dan İl Sağlık Müdürü’ne Hayırlı Olsun Ziyareti

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Bursa İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Uzm. Dr. Mustafa Çetin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmede, Bursa’nın sağlık alanındaki mevcut durumu ve geleceğe yönelik beklentiler de gündeme geldi.

Ziyaretin ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Yılmaz, “Değerli müdürümüze yeni görevinde muvaffakiyetler diliyor, Bursa’mızın sağlık alanındaki hizmet kalitesini daha da ileriye taşıyacağına yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı. Yılmaz, güçlü bir sağlık altyapısının yalnızca bugünün değil, aynı zamanda yarının teminatı olduğunu belirtti.

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Çetin ise Başkan Yılmaz’a nazik ziyaretinden ötürü teşekkür ederek, Bursa’da sağlık hizmetlerinin daha etkin ve kapsayıcı bir şekilde sürdürülmesi adına kurumlar arası iş birliğinin önemine dikkat çekti.

Ziyaret, kamu yönetiminde dayanışma ve koordinasyonun önemini bir kez daha gözler önüne sererken, sağlık alanında Bursa için atılması planlanan yeni adımlar adına da moral niteliği taşıdı.

Kaynak: HANDAN EFE

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.