Hava Durumu

Saadet Partisi Osmangazi Belediye Başkan adayı Kerim Bulut: “Osmangazi’yi Milli Görüş Belediyeciliği ile tanıştıracağız”

Yeni Marmara Gazetesi’ni ziyaret eden Saadet Partisi Osmangazi Belediye Başkan adayı Kerim Bulut, “Bursalıyım, Bursa’nın sorunlarını biliyorum. Milli Görüş belediyeciliğini Osmangazi’ye yaşatmak için yola çıktık” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2024 14:21
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2024 14:21
Kaynak: ELİF KUŞ BEŞİK
Saadet Partisi Osmangazi Belediye Başkan adayı Kerim Bulut:  “Osmangazi’yi Milli Görüş Belediyeciliği ile tanıştıracağız”

Saadet Partisi (SP) Osmangazi Belediye Başkan adayı Kerim Bulut, İlçe Başkanı Ali Öncel ve teşkilat üyeleri Yeni Marmara Gazetesi’ni ziyaret etti. Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette SP heyeti, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Osmangazili vatandaşlara mesaj veren Saadet Partisi Osmangazi Belediye Başkan adayı Kerim Bulut, “Statükonun size dayattığı iki tercihi seçmeyin. Yerel değil genel bir seçim varmış gibi bir algı yaratılmaya çalışılıyor. İkili seçim seçmenin bir tercihi olmaktan çıkmalı. Biz üçüncü bir yol olarak aday olduk. Osmangazi’de artık bir şeylerin değişmesi gerekiyor. Bursalıyım, Bursa’nın sorunlarını biliyorum. Milli Görüş belediyeciliğini Osmangazi’ye yaşatmak için yola çıktık. Her türlü çalışmayı istişare kültürüyle yapacağız. Bölgenin tüm dinamikleriyle hareket edeceğiz” açıklamasını yaptı.

“OSMANGAZİ’NİN YENİDEN İNŞA EDİLMESİ LAZIM”

Kentsel dönüşümün önemine vurgu yapan Bulut, “Depremin yıldönümündeyiz. İlçemizin içinden geçen fay hatlarının da olduğunu biliyoruz. Osmangazi’nin yeniden inşa edilmesi lazım. Deprem riskini ulusal güvenlik sorunu olarak görüyoruz. Kooperatif yöntemiyle, kat malikleriyle anlaşarak bu işi çözeceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.

“BURSASPOR, BURSA’NIN MARKASIDIR”

Bursaspor taraftarı olduğunu belirten Bulut, “Bursaspor kongre üyesiyim. Kulüpleri yöneten insanların hukuki olarak da bir sorumluluğu olmalı. Finansman kullanımından doğan sıkıntılar konusunda yöneticilerin bir sorumluluğu olmadığı için Bursaspor bu duruma geldi. Devletin ‘Nerede bu paralar’ diye hesap sorması lazım. Bursaspor, Bursa’nın markasıdır” şeklinde açıklama yaptı.

Kaynak: ELİF KUŞ BEŞİK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.