Hava Durumu

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın "Sevdamız Yenişehir için çalışıyoruz"

Geçtiğimiz günlerde MHP Bursa Milletvekili Mustafa Hidayet Vahapoğlu tarafından TBMM gündemine de taşınan Yenişehir Belediyesi'nin çalışmaları vatandaşın da takdirini kazandı. Başkan Aydın, "Sevdamız Yenişehir için çalışıyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2023 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2023 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın "Sevdamız Yenişehir   için çalışıyoruz"

Özel Haber / Engin Özkonuk

VAHAPOĞLU MECLİSTE DİLE GETİRDİ
TBMM’de Yenişehir Belediyesi’nin “Çiftçi ve Tüketici Dostu” projeleri üzerinde duran Vekil Vahapoğlu, “Partimizin ‘Üretken Belediyecilik’ anlayışını ilke edinen Bursa’mızın Yenişehir Belediyesi birçok alanda büyük projelere imza atmaya devam etmektedir” dedi."

 

TARIMSAL PAZARA KATKI

Yenişehir Belediyesi’nin yap-işlet-devret modeliyle 20 ayda ilçeye kazandıracağı soğuk hava ve paketleme tesisinin inşa edileceği arazi, ulusal bir perakende market zincirine teslim edildi.

BÖLGENİN EN UCUZ PİDESİ
YESAŞ tarafından üretilen ramazan pideleri Türkiye'nin ucuz fiyatına satılıyor. Başkan Aydın, "Gramajı en yüksek, fiyatı en düşük pideyi Sevdamız Yenişehir’de vatandaşımızın sofralarına sunacağız" diye konuştu.

 

OSMANGAZİ MEYDANI VE MİLLET BAHÇESİ YÜKSELİYOR
Yenişehir'e değer katacak ve bölgeye nefes olacak Osmangazi Meydanı ve Millet Bahçesi çalışmaları sürüyor. Başkan Aydın, "Hemşehrilerimizin dostça vakit geçirecekleri nitelikli yeşil alanlarımızı arttırıyoruz" açıklamasını yaptı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.