Hava Durumu

Yenişehir’den Gençlik ve Spora Ortak Vizyon: Başkan Özel’den İl Müdürü Aksoy’a Ziyaret

Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, Gençlik ve Spor İl Müdürü Rahmi Aksoy ile görüşerek ilçede planlanan gençlik ve spor projelerini ele aldı. İlçede spor alanlarının artırılması planlanırken, kamu kurumlarıyla iş birliği vurgusu yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2025 22:04
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2025 22:04
Muhabir: HANDAN EFE
Yenişehir’den Gençlik ve Spora Ortak Vizyon: Başkan Özel’den İl Müdürü Aksoy’a Ziyaret

Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, Gençlik ve Spor İl Müdürü Rahmi Aksoy’u makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Adem Yılmam da hazır bulundu. Görüşmede, ilçede gençlik ve spor alanında yapılabilecek projeler ile kamu kurumları arasındaki iş birliği imkanları masaya yatırıldı.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Ercan Özel, “Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Rahmi Aksoy’u, Büyükşehir Meclis Üyemiz Adem Yılmam ile birlikte ziyaret ederek kendisiyle istişarelerde bulunduk. Yenişehir Belediyesi olarak, tüm kamu kurumlarımızla iş birliği içinde ilçemizi geliştirmeye, gençlerimize ve spora yatırım yapmaya devam edeceğiz,” dedi.

Gençler ve Spor İçin Ortak Hedefler

Görüşmenin ana gündem maddeleri arasında Yenişehir’de gençlerin sporla daha fazla buluşturulması, amatör spor kulüplerine destek ve yeni spor tesislerinin planlanması gibi konular yer aldı. Başkan Özel, özellikle kırsal mahallelerde gençlerin spora erişimini kolaylaştıracak projeler üzerinde durduklarını ifade etti.

Kurumsal İş Birliği Vurgusu

İl Müdürü Rahmi Aksoy ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yerel yönetimlerle birlikte çalışmak, projelerin hayata geçmesi açısından büyük önem taşıyor. Yenişehir, genç nüfusu ve potansiyeliyle dikkat çeken bir ilçemiz. Belediyemizle iş birliği içinde bu potansiyeli değerlendirmeye hazırız,” şeklinde konuştu.

Spora ve Gençliğe Yatırım Sürecek

Belediye yetkililerinden edinilen bilgilere göre, önümüzdeki dönemde Yenişehir’de gençlik merkezleri, açık spor alanları ve mahalle bazlı spor etkinlikleri planlanıyor. Belediyenin, il müdürlüğüyle bu projelerde koordinasyon halinde çalışacağı belirtildi.

Kaynak: HANDAN EFE

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.