Hava Durumu

Yenişehir’e İlk Balık Restaurantı: Kırlangıç Balık Açıldı

Bursa Yenişehir'de Kırlangıç Balık Restaurant açıldı. Belediye Başkanı Ercan Özel, açılışta işletmenin ilçeye yeni bir soluk katacağını söyledi. Açılışa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi, protokol üyeleri işletmenin ilçeye katkı sağlayacağını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2025 03:32
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2025 03:37
Muhabir: HANDAN EFE
Yenişehir’e İlk Balık Restaurantı: Kırlangıç Balık Açıldı

Yenişehir’de uzun süredir beklenen bir eksiklik giderildi. İlçenin ilk balık restaurantı olma özelliğini taşıyan Kırlangıç Balık Restaurant, bugün düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, açılışta yaptığı konuşmada, işletmenin ilçeye değer katacağını ve istihdama katkı sağlayacağını belirtti. Başkan Özel, “Yenişehir’de ilk kez hizmete giren bir balık restaurantı olma özelliğini taşıyan bu işletme, lezzet çeşitliliğiyle ilçemize yeni bir soluk kazandıracak” dedi.

İşletme sahibi Burhan Kalkandere’yi tebrik eden Özel, “İlçemize hayırlı olmasını, kendilerine bol ve bereketli kazançlar getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Açılış törenine ilgi gösteren vatandaşlar ve protokol üyeleri, işletmenin Yenişehir’in sosyal ve gastronomi hayatına önemli bir katkı sağlayacağını vurguladı.

Kaynak: HANDAN EFE

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.