Hava Durumu

YESAŞ çalışanlarından Aydın’a yalanlama geldi

Yenişehir eski Belediye Başkanı Davut Aydın, “Belediye fırını YESAŞ’ın depolarında un yok, un alamıyorlarmış” diyen Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel’e, “Enkaz edebiyatı yapma, hesap ortada”diye seslenmişti.YESAŞ Muhasebe Müdürü Göksel Baydur yaptığı açıklamada Aydın’ı yalanlayıp YESAŞ’a hangi tarihte kaç çuval un alındığını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2024 13:49
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2024 13:49
Kaynak: ENGİN ÖZKONUK
YESAŞ çalışanlarından  Aydın’a yalanlama geldi

Belediye Başkanı Ercan Özel de“Eski Belediye Başkanı Davut Aydın, yaptığı açıklamayla YESAŞ çalışanlarımızı toplum önünde suçlu konuma düşürmüş ve arkadaşlarımızı zan altında bırakmıştır. Biz YESAŞ’ta çalışan emekçi arkadaşlarımıza güveniyoruz ve onların arkasındayız’ diye konuştu.

Yenişehir eski Belediye Başkanı Davut Aydın, YESAŞ ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel’i hedef alarak, ‘Enkaz edebiyatı yapma, hesap ortada’ dedi.

Belediye Başkanı Ercan Özel, bir televizyonun canlı yayınında, ‘Belediye fırınının  depolarında un yok, un alamıyorlarmış’ şeklinde bir konuşma yapmıştı. Özel, bu konuşmayı yapmadan önce YESAŞ yetkilileri ve çalışanları ile bir görüşme gerçekleştirmişti.

Özel’in bu açıklamalarının ardından Davut Aydın, Ercan Özel’in algı operasyonu yaptığı iddialarını ortaya attı.

Kamuoyunu ilgilendiren bu çok önemli konu ile ilgili YESAŞ Muhasebe Müdürü Göksel Baydur açıklama yaptı ve YESAŞ’a hangi tarihte kaç çuval un alındığını söyledi. İşte hepsi haberimizde.

Eski Belediye Başkanı Davut Aydın yaptığı açıklamada, 12 Mart 2024 tarihinde 540 çuval, 14 Mart 2024 tarihinde 165 çuval, 22 Mart 2024 tarihinde ise bin 550 Çuval un alındığını belirtmişti.

YESAŞ Muhasebe Müdürü Göksel Baydur, YESAŞ çalışanları adına yaptığı açıklamada alınan un rakamlarını bizlerle paylaştı.

YESAŞ’IN TARİH TARİH ALDIĞI UN MİKTARLARI

Baydur, ‘YESAŞ’a 12 Mart 2024 tarihinde 540 çuval (Ekmeklik), 14 Mart 2024 tarihinde 165 çuval (Pidelik), 22 Mart 2024 tarihinde ise 150 Çuval (Pidelik) un alındı. Bu rakamlar hesaplarımızda mevcut ve belgeleride kayıtlıdır. YESAŞ tarafından 22 Mart 2024 tarihinde denildiği gibi bin 550 çuval un alınmamıştır. Bu kesinlikle büyük bir yalandır. Belediye başkanlığı yapan birine yakışmamıştır.

Biz bu konuda Ercan Özel başkanımıza pidelik unumuz bittiğini, pide ve bayramda cevizli lokum yapamayacağımızı söyledik. Başkanımıza borçlardan dolayı un alamadığımızı da belirttik. Ercan Başkanımız, borcumuz olmasına rağmen şahsi ilişkilerini kullanarak un tedarik etti ve büyük bir sıkıntıdan kurtulmuş olduk’ dedi.

BAŞKAN ÖZEL: YESAŞ ÇALIŞANLARININ ARKASINDAYIZ

Belediye Başkanı Ercan Özel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ‘Biz hizmet etmeye talip olduk. Algı operasyonları ile işimiz olmaz. Eski Belediye Başkanı Davut Aydın, yaptığı açıklama ile YESAŞ çalışanlarımız toplum önünde suçlu konuma bırakılmış ve arkadaşlarımız zan altında bırakılmıştır. Biz YESAŞ’ta çalışan emekçi arkadaşlarımıza güveniyoruz ve onların arkasındayız’ diye konuştu.

Kaynak: ENGİN ÖZKONUK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.