Hava Durumu

YRP Belediye Başkan Adayı Mehmet Kaygusuz: “İNEGÖL İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ”

Yeniden Refah Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayı Elektrik Mühendisi Mehmet Kaygusuz iddialı açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2024 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2024 13:58
Kaynak: NURCAN ŞENER
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
YRP Belediye Başkan Adayı Mehmet Kaygusuz:  “İNEGÖL İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ”

 On Medya ekranlarında yayınlanan On’ da Son Nokta Programının konuğu olan Kaygusuz, siyasi anılar, anekdotlar eşliğinde dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Yeniden Refah Partisi ve Milli Görüş’ün ‘Ahlaklı Belediyecilik’ mottosunu değerlendiren Mehmet Kaygusuz, “Ahlaklı belediyecilik kavramı ve felsefesi içi boş bir siyasi söz değildir. Hesap verilebilirlik, şeffaflık ve katılımcılık gerekir. Biz İnegöl’de bunu yapacağız” dedi.

Gazeteci Cemal Kırgız’ın hazırlayıp sunduğu On Medya ekranlarında yayınlanan On’ da Son Nokta Programının konuğu olan Yeniden Refah Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayı Elektrik Mühendisi Mehmet Kaygusuz, 1973 yılında girdiği siyasette ve iş yaşamında yaptığı çalışmaları anlatarak başladı. İnegöl halkının her hizmet, çalışma ve projeden haberdar olması adına düzenli olarak bilgilendirme toplantıları organize edeceklerini vurgulayan Kaygusuz, “Bugün ÇED Raporu alınırken bile bilgilendirme toplantıları yapılıyor. Şeffaf, katılımcı ve hesap verebilir bir belediye için bu toplantıları biz de düzenli olarak gerçekleştireceğiz” dedi.

   Seçim çalışmaları kapsamında derlediği video gösterimlerle renklenen programda, Mobilya Fuarları, İnegöl Mobilyasının dünyaya tanıtımı ve katkısı konusundaki projelerini masaya yatıran Mehmet Kaygusuz, İnegöl ve Turizm, İnegöl ve Jeotermal yatırımlar konusunda da önemli bilgiler verdi. “Jeotermal uzmanıyım” diye konuşan Yeniden Refah Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayı Mehmet Kaygusuz, “Yeraltı sularını üst seviyede değerlendirecek projelerimiz hazır. İnegöllü üreticilerimiz kış aylarında da Çilek, Domates ve Fasulye yetiştirebilecekler. Kurutma Tesisleri yaparak İnegöl’de çıkan ürünleri yurt dışına da ihraç edeceğiz. Afyon’da Mandaların yuva yaptığı, otladığı bölgelere termal tesisler yaptılar. İnegöl’ün toprakları daha verimli. Cenaze ekseniz, diriltecek verimli topraklarımız var. Jeotermal suları değerlendirecek turistik tesisler yapacağız. İnegöl neden İtalya’nın Toskana Vadisi gibi olmasın? Yağ, un, şeker var, helva yapacak adam, belediye başkanı lazım. O da benim” diye konuştu.

   İnegöl için canla başla çalışacaklarını ifade eden Mehmet Kaygusuz, alt yapı, spor tesisleri, gençlik, trafik sorununun giderilmesi gibi konulardaki projelerini de anlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.