Hava Durumu

Milli Eğitim Bakanı vatandaşlara seslendi: "Hep beraber taşın altına elimizi koyalım"

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, nitelikli eğitime dikkat çekerek, eğitimde toplumun tüm kesimlerinin bir araya gelerek destek olması gerektiğini vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2024 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2024 12:27
Kaynak: İHA
Milli Eğitim Bakanı vatandaşlara seslendi: "Hep beraber taşın altına elimizi koyalım"

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, nitelikli eğitime dikkat çekerek, eğitimde toplumun tüm kesimlerinin bir araya gelerek destek olması gerektiğini vurguladı. Düzce'ye yaptığı ziyaret sırasında konuşan Bakan Tekin, "Eğitim ve öğretim sürecinde çocuklarımızın, gençlerimizin vakit geçirdiği toplumun diğer kesimleri bize destek olursa eğitim öğretim süreçleri de nihayetinde başarılı olur. Bu anlamda velilerimizi, ailelerimizi, sivil toplum örgütlerimizi herkesi eğitim öğretim sürecinde destek olmaya davet ediyorum. Hep beraber taşın altına elimizi koyarsak, bu yükü taşımaya çaba sarf edersek başarılı oluruz" dedi.

Bakan Tekin, Düzce'de gerçekleştirilen İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı'na katılarak, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Yaptıkları çalışmalara değinen Bakan Tekin, Türkiye genelindeki tüm illeri gezerek, paydaşlarla istişarelerde bulunduklarını ve alınan kararları hayata geçirdiklerini belirtti. Son 20 yılda eğitim alanında önemli gelişmeler yaşandığını vurgulayan Bakan Tekin, Türkiye'de yapılan yatırımların önemli olduğunu ve bu sayede dünya ortalamasına ulaşıldığını ifade etti.

Düzce'ye yapılan eğitim yatırımlarına da değinen Bakan Tekin, ilde bulunan okul ve öğrenci sayısının arttığını ve fiziki altyapının güçlendirildiğini belirtti. Yapılan yatırımların sadece fiziki altyapıyla sınırlı olmadığını, eğitimin niteliğinin de artırılmasına yönelik çalışmaların yapıldığını dile getirdi.

Son olarak, Bakan Tekin, Düzce'de hayata geçirilecek yeni projeler hakkında bilgi vererek, bütün paydaşların birlikte çalışmasıyla eğitimde başarıya ulaşacaklarına inandığını ifade etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.