Hava Durumu

Özel Güvenlik Sınavı (ÖGG) Sonuçlarına Ulaşım Rehberi

Özel Güvenlik Görevlilerinin merakla beklediği 107. Temel Eğitim ve 83. Yenileme Eğitimi sınav sonuçları, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün online platformu aracılığıyla erişime açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2024 20:53
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2024 21:04
Kaynak: ELİF KUŞ BEŞİK
Özel Güvenlik Sınavı (ÖGG) Sonuçlarına Ulaşım Rehberi

Bu kapsamlı rehber, adayların sınav sonuçlarına nasıl ulaşabileceklerini, itiraz süreçlerini ve sınav değerlendirme kriterlerini detaylandırmaktadır.

Özel Güvenlik Sınavı (ÖGG)Sınav SonuçlarıEmniyet Genel Müdürlüğü Online PlatformuYazılı Sınav İtiraz Süreci

Sınav Sonuçlarının Öğrenilmesi:

24 Şubat tarihinde yapılan ÖGG sınav sonuçlarına ulaşmak için adaylar, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün online hizmetler portalı "onlineislemler.egm.gov.tr" adresine giriş yapmalıdır. Erişim için gereken bilgiler:

T.C. kimlik numarasıSınav adıGüvenlik kodu

İtiraz Süreci:

Sınav sonuçlarına itiraz etmek isteyen adaylar, 18-20 Mart 2024 tarih aralığında itirazlarını yapabilir ve ilgili itiraz ücretini belirtilen hesaba yatırabilir. İtirazların değerlendirilmesinin ardından sonuçlar, 21 Mart 2024'te duyurulacaktır.

Değerlendirme ve Başarı Kriterleri:

Silah Farkı sınavına katılan adaylar için, yazılı ve uygulamalı sınavlardan alınan toplam puan en az 50 olmalı, bu puanın temel silahsız sınav puanı ile ortalaması en az 60 olmalıdır.Silahsız yenileme ve silah farkı eğitimi alan adaylar, benzer kriterlere tabidir. Başarısızlık halinde, sonuçlar silahsız olarak değerlendirilecektir.

Kaynak: ELİF KUŞ BEŞİK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.