Hava Durumu

TMMOB Bursa'da üyelere yönelik eğitim proğramı

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi tarafından yeni mezun ve çalışmayan üyelerine yönelik 21 farklı konuda ücretsiz eğitimin verildiği program başladı. 17 Mayıs 2023 çarşamba günü başlayan eğitimler, 12 Temmuz 2023'de sona erecek.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2023 11:06
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2023 11:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
TMMOB Bursa'da üyelere yönelik eğitim proğramı

"ISO 9001:2015 / IATF16949:2016 Otomotiv Kalite Sistemi, Strateji ve Performans Yönetimi, Boyutlandırma ve Toleranslandırma, Mekanik Tesisat Proje Üretim Süreçleri, Enerji Yönetim Sistemi Temel Bilgilendirme, Endüstri 4.0, FMEA, Kariyer Yolculuğunda Sürdürülebilir Motivasyon, CV Hazırlama - İşe Alım ve Mülakat Teknikleri, CE İşaretleme, 6 Sigma, Teknik Bina Yönetimi, Tahribatlı Muayene Yöntemleri, Yalın Üretim - POKE & YOKE, İş Hukuku, Yenilenebilir Enerji (Güneş Enerjisi),  APQP ve PPAP, NDT Tahribatsız Muayene Teknikleri, Temel İş Güvenliği Eğitimi, Yenilenebilir Enerji (Güneş Enerjisi ve/veya Atık  Isılardan Elektrik Üretimi İklimlendirme Sis.) ve EFQM" eğitimlerinin verileceği program Makina Mühendisi Üyemiz Erkin Güler tarafından verilen "ISO 9001:2015 / IATF16949:2016 Otomotiv Kalite Sistemi" eğitimi ile başladı.

İlk eğitime katılan Üyelerle bir araya gelen TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şube Yönetim Kurulu Üyesi Serpil Güzel genç meslektaşları ile birlikte olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek; Makina Mühendisleri Odası'nın bir eğitim kurumu olduğunu ve meslektaşlarının yetkinliklerini arttırmaya yönelik olarak eğitimler, seminerler, kurslar düzenlediklerini söylediler. Güzel, yeni mezun ve çalışmayan üyelere yönelik eğitim programında mesleki teknik gelişimin yanı sıra kişisel gelişimleri de göz önüne aldıklarını belirtti.

Mesleki eğitim, sosyal sorumluluk ve bilgi güncellemenin önemine vurgu yapan Güzel, "Yeni Mezun ve Çalışmayan Üyelere Yönelik Eğitimler kapsamında katılımcıların, bilgi birikimlerinin artırılması yanı sıra iş bulmada kolaylık sağlayacak sertifikalara sahip olmaları hedefleniyor" dedi. Eğitimcilerin çoğunluğunun sanayide çalışan, deneyimli ve uygulayıcı düzeydeki kişiler olduğunu belirten Güzel, "Böylece katılımcılar sanayideki uygulamaları, bizzat uygulayıcılardan öğrenmekte ve bilgi sadece teoride kalmamaktadır." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.