Hava Durumu

Aci Ailesinin İki Kuzeninin Benzer Kaza Sonucu Hayatını Kaybettiği Acı Hikaye

Trafik kazası, Aci ailesine yas getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2024 19:59
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2024 19:59
Kaynak: FERHAT ŞAHİN
Aci Ailesinin İki Kuzeninin Benzer Kaza Sonucu Hayatını Kaybettiği Acı Hikaye

Eyüpsultan'da gerçekleşen bir trafik kazası, Aci ailesine yas getirdi. Bir önceki kazada annesiyle birlikte ABD'ye gitmek üzere olan ve bir trafik kazasında hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci'nin ardından, benzer bir kaderi paylaşan kuzeni Anıl Aci'nin de yaşamı, bir kamyonun çarpması sonucu trajik bir şekilde son buldu. Anıl Aci, arızalanan aracıyla emniyet şeridinde durduğu sırada, kamyon sürücüsü Sait İ. tarafından çarpılarak hayatını kaybetti. Sürücünün savunması "Kamyonu rüzgar savurdu" şeklindeyken, güvenlik kamerası görüntüleri bu ifadeyi çürüttü.

Kaza, TEM Otoyolu'nda meydana geldi. Soner Aci yönetimindeki araç arızalanınca, o ve oğlu Anıl aracı emniyet şeridine çekti. Tam bu sırada, kamyon sürücüsü Sait İ.'nin kontrolündeki araç, önce Aci'nin otomobiline ardından Anıl'a çarptı. Anıl Aci, olay yerinde hayatını kaybetti. Kazanın ardından gözaltına alınan Sait İ., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kazayla ilgili güvenlik kamerası görüntüleri, olayın detaylarını aydınlattı. Görüntüler, kazanın nasıl gerçekleştiğini ve çevredeki sürücülerin olaya nasıl tepki verdiğini gösterdi. Bilirkişi raporunda, Sait İ.'nin asli kusurlu bulunduğu, Anıl Aci'nin ise tali kusurlu olduğu belirlendi.

Bu kaza, Aci ailesi için ikinci büyük kayıp oldu. Anıl Aci'nin, daha önce benzer bir trafik kazasında hayatını kaybeden kuzeni Oğuz Murat Aci ile aynı kaderi paylaşması, bu acı tesadüfü daha da yürek burkan hale getirdi.

Kaynak: FERHAT ŞAHİN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.