Hava Durumu

Alevi Toplumu Turgut Altınok'u Destekliyor!

Ankara'daki Aleviler Turgut Altınok'u Destekleme Kararı Aldı

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 16:07
Kaynak: FERHAT ŞAHİN
Alevi Toplumu Turgut Altınok'u Destekliyor!

Alevi Dedesi ve Kanaat Önderi Museyip Erdoğmuş, Ankara'daki Alevi vatandaşların Cumhur İttifakı'nın adayı Turgut Altınok'u destekleyeceklerini açıkladı. Erdoğmuş, katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamada, Ankara'daki tüm Alevi dedeleri adına konuşarak, 31 Mart yerel seçimlerinde Turgut Altınok'a verdikleri desteği belirtti.

Erdoğmuş, CHP'nin Alevilere yönelik tutumunu eleştirerek, Alevilerin neden CHP'yi desteklemeyeceklerini detaylı bir şekilde açıkladı. Alevi inancının dostluğu ve yarenliği simgelediğini vurgulayan Erdoğmuş, CHP'nin geçmişte dost olarak gördükleri partinin, Alevi inancına saygı duymadığını ifade etti. Kendi yolunda devam edeceklerini belirten Erdoğmuş, Muhammed'in ve Ali'nin yolundaki destekçilerine sadık kaldıklarını ve Ankara'da Alevilere destek verenlerin yanında olduklarını vurguladı.

Erdoğmuş'un açıklamalarında, Ankara'nın Alevi vatandaşları tarafından Turgut Altınok'un adaylığına verilen destek vurgulanarak, "Canımızı, malımızı Atadan yadigar başşehrimiz Ankara'mızı Turgut Altınok'a emanet ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: FERHAT ŞAHİN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.