Hava Durumu

Ayhan Koç (Benekli Ayhan) Kim?

Ayhan Koç sosyal medyada Benekli Ayhan lakabıyla alınan fenomen iki kişinin bulunduğu bir grupla arasında tartışma çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2023 13:02
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2023 13:02
Kaynak: Seçiniz
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Ayhan Koç (Benekli Ayhan) Kim?

HABER / NURCAN ŞENER

 İki grup arasında yaşanan tartışma kavgaya dönüşmesi sonrasında iki kişinin Bebekli Ayhan’ı dövdüğü anların bir cep telefonu kamerasına çekilmiş. Ayhan Koç kavga esnasında aldığı darbeler sonucunda baygınlık geçirdi.

Yapılan haberlere göre yaşanan olay, gece saatlerinden İstanbul Caddesi üstünde yer alan bir eğlence mekanının önünde yaşandı.

Olayda tekme ve yumruklar havada uçuşurken Ayhan Koç aldığı darbeler sonucunda bayıldı. Çekilen görüntülerde iki bayanın da kavgayı ayırmak için çabaladıkları dikkatlerden kaçmadı.

Peki Ayhan Koç kim?

Ayhan Koç 1980 yılında Sivaslı bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen, “ Benekli Ayhan “ lakabıyla tanınan bir sosyal medya fenomenidir. Koyu Ankaragücü taraftarı olan Ayhan Koç bir süre tutuklu olarak yargılanmış. Ayhan Koç, Sivas’ta dünyaya gelmiş fakat Ankara’da yaşamına devam ediyor. Ankara’da servis şoförü olarak görev yapan Benekli Ayhan’ın Spor adlı YouTube kanalında kendisi konu olarak çektiği videosundaki ifadeleri ise gündemde yer aldı. Pek çok insan tarafından büyük bir merakla takip ediliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.