Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Togg ile gençlerle kokoreç yemeye gitti

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Togg ile kokoreç yemeye gittiği gençlere, “Siz sağlam durduğunuz sürece, durmak yok yola devam. Bundan sonrası size emanet ettiğimiz bir Türkiye" dedi. Oktay, “Bunun Kılıçdaroğlu'nun hamburgeri olmadığını herkese söyleyin. Bu Türkiye'de bir restoran ve Kılıçdaroğlu'nun hamburgerinden de çok daha kaliteli” diyerek Kılıçdaroğlu'na da göndermede bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2023 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2023 15:00
Kaynak: İHA
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Togg ile gençlerle kokoreç yemeye gitti

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Togg deneyimi yaşatmak için aracına aldığı gençlerin sürpriziyle karşılaştı. Gece saatlerinde kokoreç yeme teklifi aldığı gençlere jestle karşılık veren Oktay, rotayı Atatürk Orman Çiftliği’ne çevirdi. Atatürk Orman Çiftliği’ndeki bir kokoreççide gençlerle sohbet eden Oktay, “Bunun Kılıçdaroğlu'nun hamburgeri olmadığını herkese söyleyin. Bu Türkiye'de bir restoran ve Kılıçdaroğlu'nun hamburgerinden de çok daha kaliteli” dedi. 
Gençlerle sohbetinde Oktay, "Bu kokoreç işi tutar, başladı mı ben gelirim bak, sonrasında da gelirim. Meclise de yakın zaten. Meclisteki çalışmalar gece geç saatlere kadar uzarsa tam yeri, öğrenmemiz iyi oldu burayı" ifadelerini kullandı. 
Gençlerden eğitimleri ve hedeflerine ilişkin bilgi alan Oktay, "Siz sağlam durduğunuz sürece, durmak yok yola devam. Bundan sonrası size emanet ettiğimiz bir Türkiye. Biz sizlere misafir olacağız artık. Bugün de, gelecek de sizde" diye konuştu. 
Gençlerle yakından ilgilenen Oktay, vatandaşlarla da fotoğraf çektirip, esnafı ziyaret ederek bereketli işler diledi. Oktay, Togg seyahatinde yaşananları sosyal medya hesabından, “Gençler, Togg ile Atatürk Orman Çiftliği’ne geliyoruz. Kokoreçler iri kıyım, iyi pişmiş olsun” notuyla paylaştı. 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.