Hava Durumu

Genç, Arkadaşlarından Helallik İstedikten Sonra Kanlar İçinde Bulundu

Arkadaşlarının hemen olay yerine koştuğu ve Uysal'ı kanlar içinde bulduğu bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 29.02.2024 09:45
Haber Güncellenme Tarihi: 29.02.2024 09:45
Kaynak: İHA
Genç, Arkadaşlarından Helallik İstedikten Sonra  Kanlar İçinde Bulundu

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde yaşanan trajik bir olay, toplumda derin üzüntüye neden oldu. 23 yaşındaki Bilal Uysal, arkadaşlarına mesaj atarak helallik istediği ve konumunu paylaştığı bir ormanlık alanda, av tüfeğiyle kendisine ateş ederek hayatına son verdi. Arkadaşlarının hemen olay yerine koştuğu ve Uysal'ı kanlar içinde bulduğu bildirildi. Genç adam, hemen Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Uysal'ın sosyal medya hesabından olaydan kısa bir süre önce fotoğraflarını paylaştığı ve yaşamına dair ipuçları bıraktığı belirlendi. Jandarma ekipleri, olay yerinde ve hastanede gerekli incelemelerde bulunarak, genç adamın arkadaşlarının ifadesine başvurdu. Olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlatıldı.

Bu trajik olay, toplumda özellikle gençler arasında artan intihar vakalarına dair endişeleri tekrar gündeme getirdi. Uzmanlar, gençlerin ruh sağlığına dair farkındalığın artırılması ve bu tür trajedilerin önlenmesi için destek mekanizmalarının güçlendirilmesi gerektiğini vurguluyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.