Hava Durumu

 Ian McKellen'dan Gandalf Rolüne Yeşil Işık

Gollum Merkezli Yeni Filmde Gandalf Dönüşü İhtimali

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2024 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2024 17:23
Kaynak: FERHAT ŞAHİN
 Ian McKellen'dan Gandalf Rolüne Yeşil Işık

"Yüzüklerin Efendisi" üçlemesinde Gandalf karakterini canlandıran usta oyuncu Ian McKellen, Andy Serkis'in canlandırdığı Gollum'u merkeze alan yeni film "The Hunt for Gollum" ile ilgili söylentilere yanıt verdi. Bu söylentiler, hayranların McKellen'ın Gandalf rolüne dönüp dönmeyeceğini merak etmelerine yol açtı.

"Senaryo Yok, Teklif Yok"

The Times'a konuşan Ian McKellen, Tolkien diyarında bazı hareketlenmeler olduğunu doğruladı. Ancak, Gandalf karakterinin yeni filmde yer alıp almayacağına dair henüz net bir bilgi olmadığını belirtti. McKellen, "Senaryo yok, teklif yok, plan yok" diyerek, şu an için herhangi bir somut teklif almadığını ifade etti. Ancak, 85 yaşındaki oyuncu, eğer hayatta olursa filmde yer almaya hazır olduğunu da belirtti.

"Bu Benim Son İşim Olabilir"

Ian McKellen, kabul ettiği projelerin son işi olup olmayacağını sık sık düşündüğünü dile getirdi. "Ölümlü olduğunuzu bilmek istiyorsanız, adres defterinize bakmanız yeterli. Dolayısıyla bir senaryo ya da bir teklif iması geldiğinde, 'Bu benim son işim olabilir. Hayır. Bunu yapmayacağım' diye düşünüyorsunuz" ifadelerini kullanan McKellen, bu konuda kararsızlığını vurguladı.

Kaynak: FERHAT ŞAHİN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.