Hava Durumu

İstanbul'da Havalimanı ve Otogarda Bayram Dönüş Yoğunluğu

Ramazan Bayramı tatilinin bitimine yaklaşılmasıyla İstanbul'un iki ana transit noktası olan İstanbul Havalimanı ve 15 Temmuz Demokrasi Otogarı, dönüş yoğunluğuna sahne oluyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2024 23:08
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2024 23:08
Kaynak: HANDAN EFE
İstanbul'da Havalimanı ve Otogarda Bayram Dönüş Yoğunluğu

Tatil süresince ailelerini ve tatil beldelerini ziyaret eden vatandaşlar, şimdi memleketlerine ve İstanbul’a dönüş yaparken yoğunluk yaratıyor. Yoğun talebi karşılamak amacıyla hava ve kara taşımacılığı firmaları ek seferler düzenledi.

15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda, bayramı İstanbul dışında geçirenler ve kentteki akrabalarını ziyaret edenler koliler ve erzaklarla dolu olarak dönüş yapmaktalar. Bu durum, otogarda ve çevresindeki trafikte yoğunluğa neden oluyor. Araç yoğunluğu, bazı noktalarda trafiği durma noktasına getirirken, otobüs firmalarının ek seferlerle bu duruma çözüm bulmaya çalıştığı biliniyor.

İstanbul Havalimanı'nda ise durum farklı değil; hem yurt içi hem de yurt dışından gelen vatandaşlar ve turistler, havalimanında yoğunluğu artırıyor. Havalimanı yetkilileri, artan yoğunluk karşısında ek önlemler alıyor ve ek personel görevlendiriyor. Bu yoğunluk, özellikle tatilin son günlerinde, uçak firmalarını da ek seferler koymaya itmiş durumda.

Bu yoğun dönemde, hem havalimanında hem de otogarda alınan ek önlemler ve düzenlenen ek seferler, tatil dönüşü trafiğini yönetmede kritik rol oynuyor. Vatandaşların ve turistlerin güvenli ve düzenli bir şekilde evlerine ulaşmaları için tüm tedbirlerin alındığı görülüyor.

Kaynak: HANDAN EFE

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.