Hava Durumu

Marketler Cumhuriyetin 100. Yılını İndirim Şöleniyle Karşılıyor!

Zincir marketler ve mobilya mağazaları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın çağrısı üzerine enflasyonla mücadele amacıyla indirim kampanyaları başlatıyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2023 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2023 15:00
Kaynak: Seçiniz
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Marketler Cumhuriyetin 100. Yılını İndirim Şöleniyle Karşılıyor!

HABER / NURCAN ŞENER

Cumhuriyetin 100. yılını kutlamak amacıyla gerçekleştirilen bu özel indirim kampanyası kapsamında, Tarım Kredi marketleri, Migros, BİM, Şok Marketler, A101 ve mobilya mağazaları, çeşitli ürünlerde yüzde 50'ye varan indirimler sunmayı taahhüt ediyor.

Hangi Markette Nasıl İndirim Olacak?

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, mevcut indirim kampanyalarına ek olarak 16 Ekim'de yeni bir kampanya başlatacak. Süt, peynir, pirinç, nohut, mercimek, ayçiçeği yağı, salça, çay, un gibi temel ihtiyaç ürünleri ile deterjan, sabun, kağıt peçete ve kağıt havlu gibi temizlik ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirim uygulanacak. Ayrıca cumartesi, pazar ve pazartesi günleri, çiftçilerden doğrudan temin edilen patates, soğan, elma, portakal, domates ve salatalık gibi meyve ve sebze ürünlerinde "manavda taptaze indirim" kampanyası da devam edecek.

BİM, Ekim ayı boyunca 500 üründe yüzde 50'ye varan indirimler sunacak. BİM, bu indirimlerle enflasyonla mücadeleye katkıda bulunmayı ve müşterilerin temel ürünlere daha kolay erişmelerini sağlamayı hedefliyor.

Migros, tüketicilerin alım gücünü artırmak ve enflasyonla mücadeleye destek olmak amacıyla 12 Ekim'den Kasım sonuna kadar 15 bini aşkın üründe yüzde 20 ila 50 arasında indirimler sunacak.

A101, yıl boyunca her gün en az 1000 üründe yüzde 50'ye varan indirimler yapmayı sürdürürken, aynı zamanda tüm ürün kategorilerinde düzenli indirimler sunacak. Şok Marketler ise Ekim ayı boyunca her hafta en az 250 üründe, toplamda 1000 üründe yüzde 50'ye varan indirimler sunacak.

Happy Center CEO'su ve İTO Perakende Komitesi Başkanı Yavuz Altun, "Happy Center marketleri olarak gıda ve gıda dışı ürünlerde önemli indirimler yapıyoruz ve bu indirimler sürekli devam edecek. Ayrıca gıda dışı ürünlerde etiket fiyatlarını yüzde 10 ila 20 arasında düşürdük" dedi. Bu kampanyaların, enflasyonla mücadeleye katkı sağlayacağına inanılıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.