Hava Durumu

Mine Gümüşkaya İsrail ordusuna mı dahil oldu

Gazze’de yaşanan saldırılar hala devam etmektedir.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2023 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2023 15:09
Kaynak: Seçiniz
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Mine Gümüşkaya İsrail ordusuna mı dahil oldu

HABER / NURCAN ŞENER

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Mine Gümüşkaya İsrail ordusuna katıldığını söyledi. Şimdi herkes Mine Gümüşkaya’nın kim olduğunu ve İsrail ordusuna katılıp katılmadığını araştırıyor. Konu ile ilgili detaylar haberimizin devamında...

Mine Gümüşkaya kim ve kaç yaşında ?

Mine Gümüşkaya sosyal medyasında paylaşmış olduğu paylaşımda üzerinde İsrail üniforması ve elinde silahlarla poz verdi. Yaptığı paylaşımda şu şekilde açıklama yaptı; “Kendi özgür hür irademle İsrail ordusuna katılmış bulunmaktayım, biraz ortalıkta görünmeyeceğim, inanıyorum ki zafer İsrail ordusunun yani bizim olacak” dedi.

Bir başka yapmış olduğu paylaşımda üzerinde İbranice kelimeler yazdığı bir bomba olduğu görülmektedir. Çok kısa zamanda bu durum sosyal medyada gündeme oturmuş oldu. Sosyal medya kullanıcıları ise, “ Türkiye’yi temsil etmeyen kadın” yorumunda bulundular.

Mine Gümüşkaya “ Türk değilim” dedi

Sosyal medya kullanıcıların verdikleri tepkiler sonrası Gümüşkaya bir açıklamada bulundu. Açıklama şu şekilde; “ ben Türk değilim. Kendi özgür hür irademle İsrail ordusuna katıldım “ dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.