Hava Durumu

Netflix ekranlarında yeni bir film geliyor!

Netflix ekranlarında bir süredir merakla beklenen ve başrollerinde Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ’un yer aldığı ‘İstanbul İçin Son Çağrı’ filminin ekranlarla buluşacağı tarih duyuruldu. Herke bu filmi ve yayın tarihini dört gözle bekliyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2023 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2023 15:11
Kaynak: Seçiniz
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Netflix ekranlarında yeni bir film geliyor!

HABER / NURCAN ŞENER

İstanbul için son çağrı

İstanbul İçin Son Çağrı ( Last Call For İstanbul) filminden Serin ve Mehmet İstanbul’daki yaşamlarından uzakta, New York’ta  havalimanında tesadüf eseri karşılaşırlar. İkiliyi tutkulu ve heyecanlı bir macera bekliyor. Filmi merak içinde bekleyen izleyiciler ise bu heyecan verici sahnelerin ne zaman ekranla buluşacağını merak içinde bekliyorlar.

İstanbul İçin Son Çağrı filminin yapımcılığını OGM Pictures’in yaptığı ve başrollerini Beren Saat  ‘Serin’, Kıvanç Tatlıtuğ ise ‘Mehmet’ isimli karaktere hayat veriyor.  Senaryosunu ise Nuran Evren Şit’in kaleme aldığı İstanbul İçin Son Çağrı filminin yönetmen koltuğunda da Gönenç Uyanık yer alıyor.

Netflix platformunda uzun bir süredir merak içinde beklenen ve başrollerinde Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un  yer aldığı İstanbul İçin Son Çağrı filmi 24 Kasım 2023 tarihinde ekranlarda seyirci ile buluşacağı duyuruldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.