Hava Durumu

PARA KARŞILIĞI VATANDAŞLIK ALDI!

Gazeteci Bahadır Özgür, ortaya atılan bu iddiayı araştırmacı gazetecilik projesinin ortaya çıkardığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2023 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2023 12:32
Kaynak: Seçiniz
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
PARA KARŞILIĞI VATANDAŞLIK ALDI!

HABER / BÜŞRA ÇAKIR ADALI

Gazeteci Bahadır Özgür, “ Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’in, Karayip ülkesi Dominica’dan parayla vatandaşlık satın almış. Üstelik kızının da orada pasaportu olduğunu söyledi” ifadelerine yer verdi.

Gazeteci araştırmacıların ortaya çıkarttığı skandal olay

Gazeteci Bahadır Özgür, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımla,, OCCRP ( Organize Suç ve Yolsuzluk Bildirim Projesi) isimli internet sitesinin, dünya çapında siyasetçi, suçlu ve iş insanlarının Dominica gibi ülkelerden para karşılığında vatandaşlık aldıklarını ortaya çıkarttığını aktardı.

Gazeteci Bahadır Özgür, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada, “ Demirören, para karşılığında Karayip ülkesi Dominica’dan vatandaşlık satın almış. Üstelik kızının da orada pasaportu olduğunu söyledi. Gazeteci araştırmacılar siyasetçi, suçlu ve iş insanlarının pek çok sayıda insanın ‘ vatandaşlık skandalı ‘nı ortaya çıkarttılar” diyerek açıklama yaptı.

Organize Suç ve Yolsuzluk Bildirim Projesi’nin internet sitesinden bulunan Yıldırım Demirören’in  profilinde, Demirören’in kendi için yazılıp çizilenlere cevap vermesi için ulaşım sağlandığı ama Yıldırım Demirören’in bu talep karşısında sesiz kalarak cevap vermediği söylendi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.