Hava Durumu

Ramazan Öncesinde SYDV’lere 837,3 Milyon Lira Kaynak Aktarıldı

Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte, Türkiye genelinde ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacıyla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına (SYDV) toplam 837,3 milyon lira kaynak aktarıldı.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2024 18:43
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2024 18:43
Kaynak: ELİF KUŞ BEŞİK
Ramazan Öncesinde SYDV’lere 837,3 Milyon Lira Kaynak Aktarıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahninur Özdemir Göktaş, yaptığı yazılı açıklamada, bu önemli yardımın, ramazan ayı ve Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi hanelerin temel gıda gereksinimlerini karşılamak amacıyla yapıldığını belirtti.

Bakan Göktaş, ramazan ayının yardımlaşma, birlik ve beraberliğin arttığı bir dönem olduğunu vurgulayarak, devletin ihtiyaç sahibi hanelerin yanında olduğunu ifade etti. Aktarılan kaynak, başta gıda olmak üzere ihtiyaç sahiplerinin temel ihtiyaçlarının karşılanması için kullanılacak.

SYDV'ler aracılığıyla yapılan yardımların titiz bir çalışma sonucu ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını belirten Göktaş, bu kaynağın etkin ve hızlı şekilde sahiplerine dağıtılacağının altını çizdi. Bu yardımların, ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelerin yüzlerini güldüreceği ve temel ihtiyaçlarının karşılanmasında büyük bir destek olacağı bekleniyor.

Kaynak: ELİF KUŞ BEŞİK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.