Hava Durumu

Sakarya'da nefes kesen şampiyona: Genç pedallar zirve için yarıştı

Sakarya’nın ev sahipliğinde düzenlenen Tuncer Salihoğlu Dağ Bisikleti Türkiye Şampiyonası’nda yarışların ilk iki günü geride kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2025 20:48
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2025 20:50
Kaynak: İHA
Sakarya'da nefes kesen şampiyona: Genç pedallar zirve için yarıştı

Türkiye’nin dört bir yanından gelen genç bisikletçiler, Ayçiçeği Bisiklet Vadisi'nde şampiyonluk için kıyasıya mücadele etti.
Üç gün sürecek olan organizasyonun ilk gününde sporcular, XCC (Kısa Parkur) kategorisinde yarıştı. İkinci günde ise XCO (Klasik Olimpik) yarışları gerçekleştirildi. Nefes kesen mücadelelerin ardından dereceye giren sporculara madalya ve kupaları takdim edildi. Ödüller, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz ile Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Yücel İnce tarafından verildi. Şampiyona 20 Temmuz Pazar günü düzenlenecek XCE (Eleme Usulü Sprint) yarışları ile sona erecek.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.