Hava Durumu

TCDD İşçi Alımı: 114 İş Fırsatı ve Başvuru Tarihleri Açıklandı!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü, toplamda 13 kaynakçı, 86 makine bakımcı, 15 makine teknisyeni-motor ave makine (motor tamircisi) pozisyonunda çalışacak 114 işçi alımı yapacak.

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2023 21:59
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2023 21:59
Kaynak: NURCAN ŞENER
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
TCDD İşçi Alımı: 114 İş Fırsatı ve Başvuru Tarihleri Açıklandı!

Bu işgücü talebi ile ilgili tüm bilgiler, başvuru şartları, evrak teslim tarihleri ve yerleri, uygulama ile sözlü sınav tarihleri ve sonuçları, TCDD resmi web sitesi olan [http://www.tcdd.gov.tr/](http://www.tcdd.gov.tr/) adresi üzerindeki "Duyurular" bölümünde duyurulmuştur.

İşçi alımı ilanı ayrıca Resmi Gazete'de de yayınlandı. İlan kapsamında, TCDD iş yerlerinde istihdam edilecek 13 kaynakçı için KPSS şartı aranmaktadır. Ancak 86 makine bakımcı ve 15 makine teknisyeni-motor ve makine personeli için KPSS şartı gerekmeyecektir. İş gücü taleplerine dair detaylı bilgiler, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından 30 Ekim ile 3 Kasım tarihleri arasında duyurulacaktır.

Başvuru işlemleri, kabul edilen evrakların teslim yeri ve tarihleri, uygulama ile sözlü sınav bilgileri ve sonuçları dahil olmak üzere tüm ilanlar, TCDD'nin resmi internet sitesi [http://www.tcdd.gov.tr/](http://www.tcdd.gov.tr/) adresinin "Duyurular" bölümünde yer almaktadır. Alınacak işçiler, Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Çankırı, İzmir, Kocaeli, Malatya ve Sivas illerinde görevlendirilecektir. Başvurular ve işlemler, TCDD'nin resmi web sitesi üzerinden takip edilebilecektir.

HABER:NURCAN ŞENER

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.