Hava Durumu

Tırın Altında Kalan Motokurye Hayatını Kaybetti

Kazada motokurye olarak görev yapan 60 yaşındaki Ahmet Arda, tırın altında kalarak yaşamını yitirdi.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2024 23:46
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2024 23:46
Kaynak: İHA
Tırın Altında Kalan Motokurye Hayatını Kaybetti

Kocaeli'nin Derince ilçesinde meydana gelen trajik bir trafik kazasında, tır ile motokurye arasında yaşanan çarpışma sonucunda 60 yaşındaki motokurye hayatını kaybetti. Kazanın detayları ve olayın ardından alınan önlemler merak konusu oldu.

 Deniz Mahallesi Liman Yolu'nda meydana gelen trafik kazasında, sürücüsünün kimliği ve plakası henüz belirlenemeyen bir tır ile 41 ARY 224 plakalı motosiklet çarpıştı. Kazada motokurye olarak görev yapan 60 yaşındaki Ahmet Arda, tırın altında kalarak yaşamını yitirdi.

 Kaza, akşam saatlerinde meydana geldi, ve görgü tanıklarının hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunmaları üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

 Sağlık ekipleri, olay yerine ulaştıklarında motokurye Ahmet Arda'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Arda'nın cenazesi Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazaya karışan tırın sürücüsü gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Polis, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.