Hava Durumu

Uygulama Yapan Polis Memuruna Çarpıp Yaralayan Sürücü Ehliyetsiz Çıktı

Uygulama yapan trafik polisine motosikletle çarparak yaralayan sürücünün ehliyetsiz olduğu ve bu nedenle uygulamadan kaçtığı ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2024 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2024 15:59
Kaynak: İHA
Uygulama Yapan Polis Memuruna Çarpıp Yaralayan Sürücü Ehliyetsiz Çıktı

İzmir'in Konak ilçesinde uygulama yapan trafik polisine motosikletle çarparak yaralayan sürücünün ehliyetsiz olduğu ve bu nedenle uygulamadan kaçtığı ortaya çıktı.

Dün saat 15.30 sıralarında Umurbey Mahallesi Şehitler Caddesi'nde meydana gelen kazada, polis ekipleri uygulama yaparken Ş.M.B. idaresindeki 35 PY 102 plakalı motosiklet, polis memuruna çarptı. Çarpmanın etkisiyle polis memuru yere yığılırken, motosiklet sürücüsü olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından kaldırılan polis memuru, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü ve hafif yaralı olduğu belirlendi. Polis memuruna çarparak yaralanmasına neden olan motosiklet sürücüsü, kimliği Ş.M.B. olarak belirlenen şahıs, kısa süre sonra Konak'ta yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınan sürücünün, ehliyet ve ruhsatının olmadığı için denetimden kaçmaya çalıştığı, bu sırada uygulamadaki polis memuruna çarptığı ortaya çıktı. Yaralı polisin durumunun iyi olduğu bildirilirken, gözaltındaki sürücü Ş.M.B'nin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.