Hava Durumu

#Açiklandi

Yeni Marmara Gazetesi - Açiklandi haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Açiklandi haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

En fazla döviz alan şehirlerin listesi açıklandı! İlk üç sıradaki iller dikkat çekti Haber

En fazla döviz alan şehirlerin listesi açıklandı! İlk üç sıradaki iller dikkat çekti

Türkiye’nin 81 ilinde tasarruf mevduatı amacıyla bankalarda tutulan döviz miktarları belli oldu. Mevduat bankalarında toplam mevduatta en fazla DTH payına sahip il ise yüzde 66,91 ile Yozgat oldu. Yozgat'ı Aksaray, Nevşehir, Kırşehir, Gümüşhane izledi. BDDK’nın açıkladığı sektörün ilk altı ayındaki veriler katılım bankalarının toplam mevduat içinde payları düşük olsa bile mevduatlarının yüzde 41’inin yurtiçi ve yurtdışı yerleşiklerin altın hariç DTH (döviz mevduatı) olduğunu ortaya koyuyor. Mevduat bankalarında ise toplam mevduat içinde yine yurtiçi ve yurtdışı yerleşiklerin altın hariç DTH oranı yüzde 36 seviyesinde. Hem kamu hem de katılım bankalarında yurtiçi ve yurtdışı yerleşiklerin altın mevduatının toplam mevduattaki payı ise yüzde 20. Katılım bankalarında TL cinsi mevduatın payı ise sadece yüzde 19,7 iken mevduat bankalarında ise TL cinsi mevduatın toplam mevduattaki payı yüzde 23,7. ALTININ PAYI YÜZDE 20 Hem mevduat hem de katılım bankalarında altın mevduatının toplam mevduata oranı yüzde 20 seviyelerinde. Mevduat bankalarında altın oranı en yüksek iller yüzde 43,22 ile Karabük, yüzde 35,18 ile Gaziantep, yüzde 29,72 ile Kastamonu, yüzde 27,62 ile Kocaeli ve yüzde 26,39'la İstanbul. Katılım bankalarında ise ilk sırada yine Karabük geliyor. İŞTE BANKA HESAPLARINDA EN FAZLA DÖVİZ BULUNDURAN İLLER: 4-Kırşehir 3-Nevşehir 2-Aksaray 1-Yozgat

2022 YKS sonuçları açıklandı! Üniversite hayali kuran milyonları ilgilendiriyor... (YKS sonuçları sorgulama) Haber

2022 YKS sonuçları açıklandı! Üniversite hayali kuran milyonları ilgilendiriyor... (YKS sonuçları sorgulama)

Üniversite hayali kuran milyonlarca öğrenci YKS sonuçlarıyla ilgili haberi merak ediyordu. Bekleyiş sona erdi ve 2022 YKS sonuçları resmen açıklandı. 2 yıllık ve 4 yıllık üniversite taban puanlarıyla birlikte tercih dönemi başlayacak. YKS sonuçlarıyla birlikte sıralamalarını takip edecek öğrenciler tercihlerini yapacak ve uygun üniversitelere başlayacak. 2022 YKS SORGULAMA EKRANI! YKS SONUÇLARIYLA BİRLİKTE TERCİHLER NE ZAMAN BAŞLIYOR? Üniversite adayları YKS sonuçlarının ardından tercih dönemini araştırmaya başladı. Üniversite sınavında dökülen terler kadar tercihlerde başarılı olmak da son derece önemli. Buna göre üniversite tercihleri 27 Temmuz 2022'de başlayacak. 2022 YKS SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ MYNET Eğitim sayfasından üniversitelerin taban puanlarına, genel durumlarına bakabilir soru işaretlerinizi giderebilirsiniz. Üniversitelerin 2 yıllık bölümleriyle 4 yıllık bölümleri arasındaki farkları, başarı sıralamalarını takip edebilirsiniz. İŞTE ÜNİVERSİTELERİN BAŞARI SIRALAMALARI SINAV SONUÇLARINI ÖSYM BAŞKANI DUYURDU Prof. Dr. Halis Aygün, 18-19 Haziran 2022 tarihlerinde üç oturumda gerçekleşen YKS'nin sonuçlarının paylaşıldığını duyurdu. Aygün ayrıca sonuçların tüm adaylara ve ailelerine hayırlı olmasını diledi. TERCİH İŞLEMLERİ 27 TEMMUZ'DA BAŞLAYACAK Açıklamasının devamında Prof. Dr. Aygün "2022-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunu bu hafta içinde yayımlayacağız. 2022-YKS tercih işlemleri 27 Temmuz 2022 tarihinde başlayacaktır. Adaylarımız tercihlerini 27 Temmuz - 5 Ağustos tarihleri arasında http://osym.gov.tr adresinden yapacaklardır." bilgisini paylaştı. TYT BİRİNCİSİ KOCAELİ'NDEN ÇIKTI 2022-YKS'de Temel Yeterlilik Testinin (TYT) oturumunda birinci Kocaeli'den çıktı. Alan Yeterlilik Testleri (AYT) oturumunda, sayısalda birincilik Kayseri, eşit ağırlıkta birincilik İzmir, sözelde birincilik yine Kayseri illerinden oldu. Yabancı Dil Testinin (YDT) birincileri ise Almanca, Arapça, Rusça ve Fransızca, İstanbul; İngilizce, Kocaeli illerinden belirlendi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.