Hava Durumu

#Avrupada

Yeni Marmara Gazetesi - Avrupada haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Avrupada haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Trabzonspor Avrupa'da deplasman şansızlığını kırmak istiyor Haber

Trabzonspor Avrupa'da deplasman şansızlığını kırmak istiyor

Avrupa kupalarında en son dış saha galibiyetini UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Yunanistan'ın AEK takımı karşısında 22 Ağustos 2019'da 3-1'lik sonuçla alan Karadeniz ekibi, daha sonra deplasmanda kazanamadı. Trabzonspor, bu süreçte dış sahada oynadığı 9 maçta 8 yenilgi, 1 beraberlik aldı. Avcı ile ilk peşinde Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı'nın görev yaptığı dönemde de dış sahada 5 mağlubiyet, 1 beraberlik alarak galibiyet elde edemedi. Avcı yönetiminde Avrupa'da deplasmanda 6 karşılaşma oynayan bordo-mavililer, ilk olarak UEFA Konferans Ligi eleme turunda Norveç'in Molde takımı ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi play-off turunda ise Roma'ya 3-0 yenildi. Trabzonspor, bu sezon Şampiyonlar Ligi play-off turunda da Kopenhag karşısında ilk maçta deplasmanda 2-1 yenilirken, UEFA Avrupa Ligi H Grubu ilk maçında Macaristan'da Ferencvaros'a 3-2, üçüncü maçında da Fransa temsilcisi Monaco'ya 3-1, Sıbristan'ın Kızılyıldız takımına 2-1 mağlup oldu. Trabzonspor'un son 9 deplasman karşılaşması Trabzonspor'un Avrupa kupalarında oynadığı son 9 deplasman karşılaşması ve aldığı sonuçlar şöyle: Sezon Kulvar Maç Sonuç 2022-2023 UEA Avrupa Ligi Kızılyıldız-Trabzonspor 2 - 1 2022-2023 UEFA Avrupa Ligi Monaco-Trabzonspor 3 - 1 2022-2023 UEFA Avrupa Ligi Ferencvaros-Trabzonspor 3 - 2 2022-2023 Avrupa Şampiyonlar Ligi play-off Kopenhag-Trabzonspor 2 - 1 2021-2022 UEFAKonferans Ligi play-off Roma-Trabzonspor 3 - 0 2021-2022 UEFA Konferans Ligi 3. eleme Molde-Trabzonspor 1 - 1 2019-2020 UEFA Avrupa Ligi grup Getafe-Trabzonspor 1 - 0 2019-2020 UEFA Avrupa Ligi grup Krasnodar-Trabzonspor 3 - 1 2019-2020 UEFA Avrupa Ligi grup Basel-Trabzonspor 2 - 0 İç saha hasretini Kızılyıldız karşısında sonlandırmıştı Trabzonspor, Avrupa'da uzun süre evinde kazanamama hasretini de teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde UEFA Avrupa Ligi H Grubu ikinci maçında Sırbistan'ın Kızılyıldız takımını 2-1 yenerek sonlandırmıştı. Bordo-mavililer, Kızılyıldız karşısında aldığı bu sonuçla evindeki 1119 günlük galibiyet hasretine son vermişti.

İnegöl mobilyası Avrupa'da büyüyor Haber

İnegöl mobilyası Avrupa'da büyüyor

“Saloni Möbel” markasıyla Almanya'nın Düsseldorf şehrinde hizmet verecek merkezde ilk etapta Avrupa'daki müşterilere hizmet verecek 4 personel görevlendirilecek. Merkezin operasyon kabiliyeti ile Almanya'da var olan müşterilere hızlı ürün teslimi yapılabilecek. İlk süreçte 12 ayrı modelden 85 parça ürün satışa açılırken halı, aydınlatma, kitaplık, sehpa, puf ve kırlent gibi tamamlayıcı aksesuarlarda satılacak. Satılacak bu ürünlerden 200 takımı günlük olarak stoklarda tutulacak. Depolama alanında var olan modellerden bayiler satış yaptığında 1 ile 10 gün içerisinde ürün alabilecekler. Sistemsel olarak Almanya'daki depoda var olan modellerin güncel stok adetleri online sistem üzerinden tüm bayiler tarafından görülebilecek. Yine aynı şekilde merkez içerisinde kurulacak Technical House’ Mağazası ile üretilen ürünlerin kalite standartları ve kullanıcısına sunmuş olduğu faydalar bayiler tarafından uygulamalı testler ile daha yakından görülebilecek. Ayrıca yeni model sunumları da bayilere bu merkezde yapılacak. Fabrikalarda üretilip satışı yapılan tüm ürünlerin Almanya'ya transfer süreçlerinin tamamı, gümrükleme ve vergi ödemeleri Saloni Möbel tarafından yapılacak. Saloni Möbel ismiyle açılan merkez sayesinde başta Almanya olmak üzere, Avrupa’da ki tüm müşterilere daha yakın olacaklarını belirten Saloni Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü, Saloni Möbel GmbH Genel Müdürü İsmail Özbek, "Biz Saloni markası olarak 72 ülkeye ürün ihraç ediyoruz. Özellikle Avrupa kıtası ülkelerindeki ticaretimizi her alanda daha da geliştirerek ve hızlı servis ile bayilerimize daha yakın olmak istiyoruz. Saloni Möbel’den hizmet alan müşterilerimize Almaya depo teslimi ürün vereceğiz. Bu sayede başta Almanya olmak üzere tüm Avrupa Türk mobilyasının konforu ve şıklığı ile tanışacak" dedi.

Yerli güvercinler Avrupa’da boy gösterecek Haber

Yerli güvercinler Avrupa’da boy gösterecek

Gökyüzünün Efsane Kanatlıları Derneği Başkanı Musa Çelik, üyelik müjdesini duyurduğu açıklamasında, “Ülkemizin güvercin ırklarını artık daha güçlü bir şekilde tanıtacağız” dedi. Çelik, yeni bir dernek olmalarına rağmen, Avrupa Sanat Güvercinleri Federasyonu’na (EFU) üye olmanın gururunu yaşadıklarını, yeni dönemde büyük bir gelişim içinde olacaklarını söyledi. Çelik şöyle konuştu: “Gökyüzünde hünerler sergileyen bir canlının ismini verdiğimiz derneğimiz 2014 yılında kuruldu. 2009 yılında Türkiye Güvercin Federasyonu’nun başaramadığını Mustafakemalpaşa’mızın nâdîde derneği gerçekleştirdi ve Avrupa Birliği ülkelerinin federasyonu olan Sanat Güvercinleri Federasyonu’na kabul edildi. 2015 yılından beri süren titiz çalışmalar sonucu derneğimiz temmuz ayı itibariyle EFU’ya seçildi. Bu süreçte derneğimiz EFU’ya,ülkemizin güvercin ırkları adına yapacağı çalışmaları, bugüne kadar yaptığı faaliyetleri ciddi bir hazırlıkla anlattı. EFU’ya yaptığımız başvurunun ardından süren incelemelerin ardından süreç lehimize tamamlandı. EFU Genel Kurul Toplantısı’nda Almanya, Fransa, İsviçre, Slovakya, Çekya, Sırbistan, Hırvatistan ve Hollanda gibi ülkelerin toplamda 14 olan oylarının 13’ünü alarak bu büyük platforma katılma hakkı kazandı”. Başvuru talebinin kabul edilmesinde emeği olan dernek üyelerine teşekkür eden Çelik, yerli ırk güvercinlerin artık Avrupa’da birçok profesyonel şenlikte boy göstereceğini sözlerine ekledi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.