Hava Durumu

#Bbp

Yeni Marmara Gazetesi - Bbp haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Bbp haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Büyük Birlik Partisi, Cumhur İttifakına Tam Destek Veriyor Haber

Büyük Birlik Partisi, Cumhur İttifakına Tam Destek Veriyor

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, Bursa'da iftar yemeğinde vatandaşlarla buluştu. Ekrem Alfatlı, BBP teşkilatlarının iki aydır sahada olduğunu ve Cumhur İttifakına tam destek verdiğini belirterek, "31 Mart'ta Cumhur ittifakının Bursa'da başarılı olacağına inanıyoruz. Vatandaşlarımızdan talebimiz “Kent uzlaşısı” adı altında terör örgütünün siyasi uzantıları ile yapılan seçim işbirliklerini görmeleri ve bu ülkeye ve millete yapılan kötülüğe "dur" denilmesidir" ifadelerini kullandı.  Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı Çiftehavuzlar Mahallesi'nde vatandaşlarla iftarda buluştu.  Osmangazi ilçe teşkilatının düzenlediği iftar yemeğine katılım sağladıklarını ifade eden Alfatlı, "Cumhurbaşkanımızın Bursa mitingine teşkilatlarımızla tam kadro katılım sağlıyoruz. Özellikle 31 Mart seçimlerinin Bursa'mıza, ilçemize, ülkemize ve İslam alemine, gönül coğrafyamıza hayırlar getirmesini diliyorum. Özellikler Bursa'da biz Büyük Birlik Partisi olarak, Cumhur İttifakı'na tam destek veriyoruz. Şu anda da güzel hizmetleri ile Büyükşehir Belediye Başkanı'mız Alinur Aktaş'ı Cumhur İttifakı adayı olarak tüm gücümüzle destekliyoruz. Büyükşehir ve ilçelerimizde Cumhur İttifakı adaylarının seçilmesi adına Büyük Birlik Partisi ve Alperenler gecesini gündüzüne katarak çalışmakta” diye konuştu.  Alfatlı, iftarını vatandaşlarla açtıktan sonra vatandaşların dertlerini ve sıkıntılarını dinledi. 

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı ; Aydınlar Ocağı’nın  konuğu Alfatlı oldu Haber

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı ; Aydınlar Ocağı’nın konuğu Alfatlı oldu

Aydınlar Ocağı Yönetim Kurulu Üyesi ve BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı Türkiye’nin Ortadoğu, Filistin ve İsrail ilgili ile ilgili stratejisi başta olmak üzere, yaşanılan ekonomik gelişmeler ve 2024 yılında nasıl bir ekonomik sürece hazırlanmamız ve mevcut durumla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Aydınlar Ocağı Yönetim Kurulu Üyeleri ve birçok misafirin katıldığı söyleşide Alfatlı, “Siyonist İsrail başta Ortadoğu, tüm Dünya ve İnsanlık için durdurulması gereken tehdit haline gelmiştir. Yayılmacı ve işgalci politikası İsrail’in kurulduğu ilk günden itibaren devam etmektedir. Dünya barışını savunduğun söyleyen ülkeler, bu acımasız ve vicdansız katliamlara bir an evvel dur demelidir. 1946 yılında yüze 15 olan İsrail toprakları bugün yüzde 85 oranına çıkmışlar Filistin halkını dar bir alana hapsetme düşüncesi son yıllarda giderek artmaktadır. Son yaşananlarla ilgili dünya devletlerinin İsrail’i masum gösterme çabaları onların ikiyüzlülüğünün en büyük kanıtıdır” dedi. Son genel seçimlere ve önümüzdeki yerel seçimlere ilişkin düşüncelerini de açıklayan Alfatlı” Özellikle darbe Anayasasından bir an evvel kurtulma, siyasi partiler ve seçim kanunlarının demokratik hale getirilmesi olmazsa olmazımız olmalıdır. Hazine yardımı noktasında düzenleme şart. Son genel seçimlerde devletten hem hazine yardımı alan hem de seçimlere başka bir siyasi parti logosu ile giren bölücü terör örgütü şubesi gibi çalışan HDP’ye verilen hazine yardımının nereye gittiği bellidir, HDP kapatılmak için elinden geleni fazlası ile yapmaktadır. Hem hukuken hem de milletin vicdanında zaten kapatılması da gerekmektedir. Yüzde 3 seçim barajını geçen siyasi partilere bütçenin iki bin 500’de biri oranında yardım verilmektedir. Bunun seçime giren tüm siyasi partilere dağıtılması gerekmektedir” diye konuştu. Mevcut ekonomik durum üzerine de konuşma yapan ülkenin ekonomi politikalarında sıkı para politikasına dönüldüğüne dikkat çeken Alfatlı, “Mevcut durumu değerlendirecek olursak 2024 yılının 2023 yılından daha zor geçeceğini düşünüyorum. Mevcut durumu sadece faize, indirgeyemeyiz. Yatırımın, üretimin ve istihdamın artması, ihracatın artması ile de dış ticaret açıklarının kapatılması şart bununla eşgüdümlü olarak da hayat pahalılığı ve enflasyonun bir an evvel düşürülmesi gerekiyor. Tüm dezavantajlı kesimleri koruyacak, vergiyi tabana yayacak, dolaylı vergileri azaltıp, dolaysız vergileri yani çok kazanandan çok, az kazanandan az alacak bir  vergi sistemi getirmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu. Konuşmanın ardından soru cevap bölümündeki sorulara da yanıt veren Alfatlı’ya daha sonra Bursa Aydınlar Ocağı Başkanı Ali Seydi Çakırel teşekkür ederek “ Bugün yönetim kurulu üyemiz Alfatlı’nın açıklamaları ve söyleşisi ile bilgilendik kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

BBP 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI BASIN AÇIKLAMASI Haber

BBP 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI BASIN AÇIKLAMASI

Tarih boyunca Türklerin asla esir edilemediğini ve kıyamete kadar da edilemeyeceğinin altını  çizen Alfatlı şunları söyledi: “Anadolu topraklarının Türk Milleti’ne vatan olduğu Malazgirt Zaferi’ni kazandığımız tarihin yıl dönümünde, 26 Ağustos günü başlayıp, 30 Ağustos 1922 günü zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz’un 99.yılını, Nizam-ı Alem ve İ’la-yı Kelimetullah davasının şanlı sancaktarı milletimizle bir ve beraber olarak , gururla kutluyoruz. 30 Ağustos tarihi, şartlar ne kadar zorlu olursa olsun, imkanlar ne kadar kısıtlı olursa olsun, esir edilemeyeceğimizin, vatanımızı teslim etmeyeceğimizin, Türk Milleti’nin hür ve bağımsız yaşama iradesinin yok edilemeyeceğinin abidevi bir ifadesi olarak, bugün karşı karşıya olduğumuz meselelere, gelecek nesillere ve dünya üzerindeki tüm mazlum milletlere ışık tutuyor.Bu irade ,azim ,karalılık ve büyük fedakarlıklarla İşgalci Emperyalist güçlere karşı Büyük Türk Milleti Zafer kazandı ise ,bu kararlılığı gösterecek uluslarda Emperyalizmin boyunduruğundan kendilerini kurtarabileceklerdir .Bu Zafer tüm dünyaya bunu göstermiş ve öğretmiştir . Sultan Alparslan’dan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, bu toprakları bize vatan yapan, İstiklal Savaşı’mızı kazanarak, ay yıldızlı al bayrağın altında hür ve bağımsız yaşamamızı sağlayan milletimizin kahraman evlatlarını, şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. İçinde bulunduğumuz Zaferler Ayı’nın, çembere alınmaya, yok edilmeye çalışılan ,Türk İslam coğrafyası ve milletimiz için, yeni ve mutlak zaferlere vesilesi olmasını diliyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.” Ekrem ALFATLI BBP Genel Baskan Yardımcısı

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.