Hava Durumu

#Belgelendirdi

Yeni Marmara Gazetesi - Belgelendirdi haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Belgelendirdi haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Arazi yollarında 'kalıcı çözüm, konforlu ulaşım' Haber

Arazi yollarında 'kalıcı çözüm, konforlu ulaşım'

Arazi yollarında kalıcı çözüm üreterek düzenleme çalışmaları devam ederken, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban beraberinde ki heyet ile birlikte sahaya inerek çalışmaları yerinde inceledi. İnceleme sonrası açıklama yapan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, "Şipali mahallemizin sınırları içerisindeyiz. Çok ciddi bir ekonomik değer var. Biliyorsunuz İnegöl 1065 km’lik bir alanda çok ciddi anlamda ekim alanına sahip. Sanayi yönümüzle öne çıksak da tarım İnegöl de çok kıymetli. İnegöl Belediyesi olarak özellikle arazi yollarında her yıl çiftçimizin bizden araziye giremiyoruz, girmekte zorlanıyoruz gibi taleplerini dikkate alarak, kalıcı iş yapmak için bir takım yeni planlamalara başladık" dedi. Başkan Alper Taban konuşmasının devamında, ‘’Bu planlamalar neticesinde de burada kalıcı iş yapmak adına öncelikle daha çok insanı ilgilendiren ova alanlarda ve daha çok insanın kullanabileceği noktaları tespit ederek buraları kalıcı yollar haline getirmeye başladık. Şu anda bulunduğumuz yolda bunu ifade ediyor. Çalışmamızı tamamladığımızda burada büyük araçtan küçük araca ve traktörüne kadar arazi yolları ile iç yolların kullanımı rahatlıkla yapılacak" şeklinde konuştu. Son olarak 25 kilometrelik hedefte 10 kilometrelik yolda çalışmaların tamamlandığını ileten İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ‘’Bu sene 10 kilometre yolu tamamladık. Allah’ın izniyle, hedef 25 kilometre. İlk serimini yapıyor sonra sıkılaştırmasını yapıyor. Bu yollar ara yol olarak uzun süre kullanılacak. Çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Çalışmamızın herkese hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

BTSO MESYEB 6 ayda 5 bin 500 çalışanı belgelendirdi Haber

BTSO MESYEB 6 ayda 5 bin 500 çalışanı belgelendirdi

Bursa iş dünyasına yönelik üretim, sanayi, istihdam ve ihracat odaklı projeleriyle Türkiye’ye rol model olan BTSO’nun Bursa’ya kazandırdığı MESYEB, belgelendirme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 104 meslek dalında mesleki yeterlilik sınavı düzenleme ve belgelendirme yetkisine sahip olan BTSO MESYEB, kurulduğu 2016 yılından bugüne yaptığı başarılı çalışmalarla on binlerce kişinin mesleki bilgi ve becerilerini geliştirmelerinde öncü bir rol üstlendi. BTSO MESYEB 2022 yılının ilk yarısında otomotiv, metal, maden, inşaat, enerji, tekstil, asansör, kimya-plastik, lojistik, elektrik-elektronik ve kişisel hizmetler sektörlerinde toplam 5 bin 500 çalışanı belgelendirdi. Türkiye’nin dört bir yanında mesleki yeterlilik sınavı gerçekleştiren BTSO MESYEB şimdiye kadar 54 şehirde mesleki yeterlilik sınavı yaptı. 3 bin 500 metrekare kapalı alanda hizmet veren BTSO MESYEB; 10 sektör, 104 meslekte, alanında uzman 120 sınav yapıcı ile hizmet veriyor. BTSO MESYEB; 2016 yılından bugüne kadar asansör, elektrik-elektronik, enerji, inşaat, kaynak, kişisel hizmetler, lojistik, metal, otomotiv, kimya-plastik, tekstil ve maden sektöründe çalışanlara yönelik mesleki yeterlilik sınav ve belgelendirme hizmeti verdi. Merkez son 6 yılda yaklaşık 86 bin çalışanı belgelendirdi. BTSO MESYEB’in çalışmaları ve hizmet verdiği alanlara ilişkin detaylı bilgilere btsomesyeb.com.tr internet sitesinden de ulaşılabiliyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.