Hava Durumu

#Büyükşehir Belediye Başkanı

Yeni Marmara Gazetesi - Büyükşehir Belediye Başkanı haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Büyükşehir Belediye Başkanı haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Saldırı girişimi sonrası Bozbey'den ilk açıklama: Haber

Saldırı girişimi sonrası Bozbey'den ilk açıklama:

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kendisine yönelik fiziki saldırı girişimi sonrasında yaptığı açıklamada, "Bu tür olaylarla her zaman karşılaşabiliriz. Onun için hizmetlerimizi herkese eşit bir şeklide sürdürüyoruz. Halkımızın bize sahip çıkmasıyla bu tip insanlar toplumda yer bulamayacaklar. Sadece bir kişinin kötü davranışı mahalleye, ilçeye mal edilemez" dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, saldırı girişimine rağmen mahalleden ayrılmadı, başkanlık karavanında halkın sorunlarını dinlemeye devam etti. Vatandaşlara hitap eden Başkan Bozbey, "Mahalle halkımız üzülmesin. Muhtarımız üzülmesin. Neticede bunlarla her zaman için karşılaşabiliriz. Bunların olabileceğini düşünüyoruz. Onun için hizmetleri eşit bir şekilde sürdürmenin gayretini sürdürüyoruz. Toplumumuzdan bunlar ayıklanacak. Sizlerin destekleriyle, sizlerin sahiplenmeleriyle birlikte bu tip insanlar toplumda yer bulamayacaklar. Bunları biliyoruz. Onun için bunların ne maksatlı olduğunu, davranış gösterdiğini de çok iyi biliyoruz. Bunlar bizim yanımızda asla yer alamaz, yer bulumazlar böyle insanlardan uzak durmaya çalışıyoruz" dedi. Muhtar Şevket Işık başkan Bozbey'den özür dilerken başkan da şu ifadeleri kulandı. "Biz Bursa'nın her bireyini seviyoruz. Bursalının her bireyine eşit düşünüyoruz. Eşit hizmete hakkı olduğunu çok iyi biliyoruz. Her bireyimizin huzurla güvenle mutlulukla yarınlara bakmasını istiyoruz. Sadece birinin böyle davranmasıyla başka türlü düşünecek değiliz. Asla kimse bizden bunu beklemesin. Biz hizmet üretmeye devam edeceğiz. Sizlerle görüşmeye devam edeceğiz. Yapacak daha çok işimiz var. İnşallah bunları hep beraber gerçekleştireceğiz. Kentimizin herhangi bir yerinde ne varsa bu mahallelerde de Yıldırım'da da bu olacak. Mustafa Bozbey sözü veriyorum. İhtiyaç sahiplerinin yanında olduk, olmaya devam edeceğiz. Emeklinin yanında olduk, olmaya devam edeceğiz. Biz biliyoruz ki, sizler her türlü güzel hizmeti hak ediyorsunuz. Onun için çaba gösteriyoruz. Onun için çalışmaya devam ediyoruz. İnşallah yine görüşeceğiz. Her birinizle görüşeceğiz. Gece 24'te olsa sizlerle görüşeceğiz" Mahalle Muhtarı Şevket Işık da, "Mahalle adına başkandan özür diliyorum. Başkanımız çok güzel insandır. Altyapı, yol, asfaltı kaldırımını yaptı. Başkanımın her zaman kapısı açıktır. Ben başkandan özür diliyorum. Bir kişi pislik yaptı. Mahalleye mal edilmesin. Ben çok üzgünüm. Çok doluyum. İki gün emniyeti, karakolu aradım. Başkanımızı koruyacaksınız dedim. Mahallem de senin yanındadır. İki üç kişiye meydanı bırakmayacağız" şeklinde konuştu.

Kültürpark Atatürk Stadyumu'nda 30 Ağustos coşkusu! Haber

Kültürpark Atatürk Stadyumu'nda 30 Ağustos coşkusu!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliği Kültürpark Atatürk Stadyumu'nda gerçekleşti. Ünlü Sanatçı Nilüfer'in şarkılarını seslendirdiği konsere binlerce Bursalı katıldı. Müzik şöleni sonrasında sahneye çıkıp konuşma yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ''Bursa, özlediği milli bayramlara kavuştu.'' dedi. Sabahtan itibaren başlayan bayram kutlama etkinlikleri gecenin sonunda Nilüfer konseri ile son bulurken, konserden sonra Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey bir paylaşım yaptı. Başkan Mustafa Bozbey, ''Gün boyu süren etkinliklerde büyük bir sevinçle kutladığımız #HepimizinZaferi 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkumuzu, Kültürpark Atatürk Stadyumu’nda gerçekleşen Nilüfer konseriyle sürdürdük. 102 yıldır taşıdığımız milli mücadele ruhunun asla sönmeyeceğini gösteren bu coşku, artarak devam edecek. Bursa, özlediği milli bayramları coşkuyla kutlayacak! Bu eşsiz konserle bizlere müthiş bir müzik şöleni yaşatan Nilüfer’e ve coşkumuza ortak olan hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun!'' dedi. İşte o paylaşım, Bursa, özlediği milli bayramlara kavuştu. ???????????????????????? Gün boyu süren etkinliklerde büyük bir sevinçle kutladığımız #HepimizinZaferi 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkumuzu, Kültürpark Atatürk Stadyumu’nda gerçekleşen Nilüfer konseriyle sürdürdük. 102 yıldır taşıdığımız milli mücadele… pic.twitter.com/Xl6Thgb6xX — Mustafa Bozbey (@mustafabozbey) August 30, 2024

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.