Hava Durumu

#Çalışması

Yeni Marmara Gazetesi - Çalışması haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Çalışması haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Özel single çalışması tüm dijital platformlarda yayına girdi Haber

Özel single çalışması tüm dijital platformlarda yayına girdi

2021 yılında jüri üyeliklerini Metin Arolat, Metin Özülkü, Rapçi Hayki, Eda Özülkü, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası şefi Murat Kodallı gibi Türkiye’nin en önemli müzik adamlarının yaptığı Türkiye’nin ilk Online Beste yarışmasını düzenleyen Kreş Yapım, Beste Yarışmasının üçüncüsü olan Esra Poryalı’nın single çalışmasını tamamladı. Müzik otoritelerinden tam not almıştı Beste Yarışmasının ilkinde tüm jüri üyelerinden tam not alarak üçüncülüğü elde eden Esra Poryalı’nın single çalışması 1,5 aylık özel bir çalışma sonucunda tamamlandı. Kreş Yapım’ın düzenlemiş olduğu “Ben de Varım Beste Yarışması”’nda; sözü müziği kendisine ait “İnci Küpe” isimli bestesiyle 720 beste içinde üçüncü olan Esra Poryalı, ödüllü şarkısını dinleyicileri ile buluşturmanın heyecanını yaşıyor. İnci Küpe isimli single tüm dijitap plaformlarda da yayınlanmaya başladı. Esra Poryalı, ‘’İnci Küpe’’ şarkısının kendisi için ne ifade ettiğini şöyle özetliyor: “İnci Küpe hem çok güçlü hem de çok naif bir kadının acıklı bir veda hikayesini anlatıyor. İnci Küpe şarkısını kaleme alma hikayem bir vedayı en asil duygularla dile getirme isteğimden doğdu. Şarkının anlatmak istediği şeyi;çok incinmiş olan ama duygularını, yaşadıklarını anlatmaktan utanmayan bir kadının naif baş kaldırışı olarak tanımlayabilirim. Bu şarkı bana 100’lerce beste arasından 3.lük kazandırdı. Bu yönüyle, 16 yaşında başladığım bu büyülü müzik yolculuğunda bana böyle bir başarı elde etmeme vesile olduğu için çok kıymetli! Destekleyen, inanan, ilham olanlara selam olsun…” Sözü ve bestesi Esra Poryalı’ya, düzenlemesi ise Ahmet Kolpar’a ait olan İnci Küpe; şarkının şarkı sözlerinden oluşan klibi ile Netd’de seyircinin beğenisi toplayacak. Aynı zamanda yönetmenliğini Tahir Özcan Ersöz’ ün Görüntü Yönetmenliğini Mustafa Ufuk Aydın’ın ve Aranjesini Ender Koçer’ in yaptığı “İnci Küpe (Akustik Canlı Versiyon) ”yayın gününden 2 hafta sonra gene Netd platformunda izleyicileri ile buluşacak.

Personele ‘Liderlik ve Ekip Çalışması’ eğitimi Haber

Personele ‘Liderlik ve Ekip Çalışması’ eğitimi

Dumlupınar Üniversitesi Öğretim Görevlisi Kudret Armağan’ın verdiği eğitim, teorik anlatım ve pratik uygulamalarla oldukça ilgi topladı. Etkili lider kimdir? ‘Liderlik öğrenilebilir mi?’, ‘Nasıl lider olabilirim?’ ve ‘Liderlik özellikleri nelerdir?’ konularına değinen Armağan; bağlı bulunduğu ya da hizmet verdiği kurum ve kuruluşları vizyonları ile bir üst seviyeye taşıyan kişilerin lider olarak tanımlanabileceğini, ayrıca bir çalışma grubunu, hedefler doğrultusunda hızlı ve gelişmelere açık bir biçimde yönlendirerek, moral - motivasyonu sürekli üst seviyede tutmayı başaran kişilerin liderlik edebileceğini vurguladı. Ekip çalışması nedir, neden ekip çalışması, ekibi oluşturan unsurlar, ekibin tanımı, başarılı ekiplerde işlerin nasıl yürüdüğü, verimliliğin artması, iletişim kalitesinin yükselmesi konularına değinen Armağan; çalışma gruplarının özellikleri konusunda; güçlü net bir şekilde odaklanmış lider, bireysel yükümlülük, bireysel çalışma ürünleri, verimli toplantılar yürütme, tartışma, karar alma ve görev devretme konularının altını çizdi. Eğitimin ikinci bölümünde kurum içi eğitici eğitimi üzerinde duran Armağan, eğiticinin vücut dili, ses tonu, hakimiyet sağlama, dinleyiciyi motive edip konsantrasyonu üst seviyede tutma konularında bilgiler verip, kolektif çalışmanın önemini pratik oyun örnekleriyle kavratmaya çalıştı. Eğitim sonunda, Eğitim Şube Müdürü Mahmut Turunç tarafından Dumlupınar Üniversitesi Öğretim Görevlisi Kudret Armağan’a tablo hediye edildi.

75 sokakta kaldırım çalışması sürüyor Haber

75 sokakta kaldırım çalışması sürüyor

İlçenin dört bir yanında hizmet seferberliğini sürdüren İnegöl Belediyesi, çalışmalarına aralıksız devam ediyor kapsamda Alanyurt bölgesi Yeni Mahallede 75 sokakta kaldırım inşaatına başlandı. 8 bin metrekare parke taşı ile 8 bin metretül bordür kullanılacağı ifade edildi. Belediye Başkanı Alper Taban, beraberindeki heyetle birlikte çalışmaları yerinde inceledi. Alper Taban, “Yeni Mahalle’de trotuar ve bordür çalışmalarını yerinde incelemek üzere buradayız. Mahallelerimizde alt yapı çalışmalarını, kaldırım ve yol kaplama çalışmalarını hızla sürdürüyoruz. Bilindiği üzere Cumhuriyet ve Fatih Mahallerimizde ciddi bir girişimle eksikleri tamamlamak adına bir çalışma yaptık. Yapılaşmanın tamamlandığı mahallelerimizde ortaya çıkan eksiklikleri gidermek adına dönem dönem çalışmalar yapıyoruz. Bugün yeni mahallede uzun soluklu olarak devam ettireceğimiz bir çalışma için buradayız. Şuan da bulunduğumuz alanda Sahara ve Şirinevler Sokak’tan başlayan çalışma yaklaşık 70 civarında sokağı kapsayacak. Yaklaşık 500 bin liralık bir yatırım. Çalışmanın tamamlanmasıyla mahallemizin de bir eksiği giderilmiş olacak. Vatandaşımız yaptığımız kaldırımları kullanarak hem güvenli hem de konforlu ve temiz bir şekilde gideceği istikamete doğru kullanabilecek. Kaldırımlarımız tabiri caizse şehrimizin gerdanlığı gibidir. En iyi işçilik ve uygulamalarla inşa etmek zorundayız. Çalışmada emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız tamamlandığında mahallemizde güzel bir görüntü ortaya çıkacak. Yeni Mahalledeki çalışma kapsamında yaklaşık 8 bin metrekarelik bir parke taşı uygulaması yapacağız. Çalışmalarımız ihtiyaç ve öncelik sırasına göre diğer mahallelerimizde de devam edecek. Yapılan Çalışmanın hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.