Hava Durumu

#Çeyrek

Yeni Marmara Gazetesi - Çeyrek haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Çeyrek haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Faiz kararı sonrası dolar ve altın fiyatları ne kadar oldu? Haber

Faiz kararı sonrası dolar ve altın fiyatları ne kadar oldu?

Ekim ayı faiz kararı açıklandı. Bilindiği üzere TCMB bir önceki toplantıda politika faizini yüzde 30 seviyesine yükseltmişti. Ekim ayı için gerçekleştirilen Para Politikası Kurulu (PPK) Toplantısı sonrası yapılan açıklamaya göre banka politika faizini 500 baz puan artırarak yüzde 35'e yükseltti. İşte 26 Ekim 2023 Çarşamba günü açıklanan Merkez Bankası faiz kararı sonrası güncel dolar ve altın alış - satış fiyatı... MERKEZ BANKASI POLİTİKA FAİZİNİ 500 BAZ PUAN ARTIRDI Merkez Bankası faizi 500 baz puan artırarak yüzde 35'e yükseltti. REKOR ÜSTÜNE REKOR KIRAN ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM Merkez Bankası faiz kararı açıklaması sonrası altın fiyatları, yeşil ve yukarı yönlü ibreyi gösteriyor. Önceki kapanışını 1.789,70 TL üzerinden yapan gram altın 1.798,19 liradan alınıyor, 1.798,52 liradan satılıyor. Önceki kapanışını 12.023,00 TL üzerinden yapan cumhuriyet altını 11.949,00 liradan alınıyor, 12.077,00 liradan satılıyor. Önceki kapanışını 6.036.00 TL üzerinden yapan yarım altın 5.993,00 liradan alınıyor, 6.063,00 liradan satılıyor. Çeyrek altın, son kapanışını 3.018,00 TL seviyesinde yapmıştı. Son olarak 26 Ekim itibarıyla 2.987,00 liradan alınıyor, 3.032,00 liradan satılıyor. Tam altın 26 Ekim günü 11.738.6 alış, 11.972.19 TL satış fiyatından el değiştiriyor. MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI SONRASI DOLAR NE KADAR OLDU? Dolar son kapanışını 28.1404 TL 'den yaptı. Dolar/TL kuru alış fiyatı 28.1363 liradan, satış fiyatı ise 28.1447 liradan işlem görüyor.

Gram altın fiyatı için tarih verdi! İslam Memiş duyurdu: Alım fırsatı olacak Haber

Gram altın fiyatı için tarih verdi! İslam Memiş duyurdu: Alım fırsatı olacak

Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yatırımcılara dikkat çeken bir uyarıda bulundu. Gram altının zirvede dinlenebileceğini ifade eden uzman isim, iki rakam aralığı verdi ve yükselişlerin tekrar başlayabileceği tarihi belirtti. Öte yandan altın fiyatları internette araştırılıyor. İşte, 20 Ekim 2023 Cuma günü itibarıyla çeyrek ve gram altın fiyatları... UZMAN İSİMDEN GRAM ALTIN UYARISI: "SATIŞ İÇİN ACELE ETMEYİN" Gram altın için açıklamalarda bulunan uzman isim konuşmasında şu ifadelere yer verdi: Gram altın TL fiyatı yine en yüksek seviyeyi test etti. Tüm zamanların rekorunu kırdı. 1840 lira fiziki tarafta görüldü. 1825-1835 lira aralığında. Bir sonraki ataklarda 1800-1850 lira aralığına yerleşecek. Direnç olarak da 1880 lira seviyesini göreceğiz. Yıl bitmeden test edilebilir öngörümüzün arkasındaydık. Bugüne kadar beklentilerime sadık kaldım ve 1840 lira görüldü. Hem dolar hem ons beraber yükseldi. Bu bant aralığında dinlenmek isteyebilir. Gram altın TL'de geniş bant aralığını takip etmeyi sürdüreceğim bu da 1780-1880. 1800 altındaki rakamlar alım fırsatı ancak elinde altın bulunduranlar satış için acele etmemeli. "ONLARIN GAZINA GELMEYİN" 1880 lira görüldüğü zaman yoruma ihtiyaç var. O günkü riskleri tekrar gözden geçireceğiz. İki hafta önce düşüyor, yandık, mahvolduk diyenler var ya, onların gazına gelmeyin. Ekim ayının ikinci haftasını bekleyin dedim size. 1840 lira görüldü, dinlenme zamanı. Bu seviyeleri bekle. Elinde malın var bekle. Alamadın, o zaman bekleyeceksin ama iki hafta önceki fiyattan alamayacaksın. Bir alım fırsatı yine doğacak. Zamanı gelince söyleyeceğim. Ons gümüş 22.80 dolarda. Gümüşün gramı 21 lirada. 24 lira seviyesini beklemeye devam ediyorum. Elinde gümüş bulunduranlar acele etmemeli. ÇEYREK VE GRAM ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM Çeyrek altın bugün 3.003,00 liradan alınıyor ve 3.047,00 liradan satılıyor. Gram altın bugün 1.782,53 liradan alınıyor ve 1.782,74 liradan satılıyor.

Altın fiyatlarında 'savaş' etkisi! Haber

Altın fiyatlarında 'savaş' etkisi!

Çeyrek altın ve gram altın fiyatları ile ilgili son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor. Altın almak veya satmak isteyenler son durumu merak ediyorlar. Yatırım yapmak isteyenlerin tercih ettiği araçlardan biri olan altın ile ilgili dikkat çeken bir uyarılar ise peş peşe geldi. ORTA DOĞU GERİLİMİ ALTIN FİYATLARINI YÜKSELTTİ Hamas'ın İsrail'e düzenlediği saldırı ve İsrail'in buna verdiği sert yanıtını Orta Doğu'da gerilimi tırmandıracağı endişeleri yeni haftada yatırımcıları güvenli liman olarak görülen altına yöneltti. İsrail ve Hamas güçleri arasında hafta sonu yaşanan dramatik çatışmaların Orta Doğu'da daha geniş çaplı bir çatışma riskini artırması, güvenli liman olarak görülen ons altında bu sabah fiyatları yüzde 1'den fazla yükseltti. Ons altın 1855,40 dolara kadar yükselişin ardındn, şu sıralarda Cuma gününe göre yüzde 1,09 artışla1,853.03 dolardan işlem görüyor. YENİDEN GÜVENLİ LİMAN OLDU City Index Kıdemli Analisti Matt Simpson, "Altın, hafta sonu yaşanan jeopolitik olayların ardından güvenli liman statüsünü yeniden kazandı. Altının 1.880$'a çıkma potansiyelini görüyoruz, ancak tahvil getirilerinin önemli ölçüde düştüğünü görmezsek, yakın zamanda 1.900 doları aşabileceğinden şüpheliyim" dedi. ALTIN HAKKINDA KRİTİK UYARI Altın hakkında da önemli açıklamalar yapan Piyasa Uzmanı İslam Memiş ise, "Ons altın 1810 dolara kadar geriledi. Bu baskılanma süreci iki hafta daha devam eder ancak 1860 seviyesi altındaki rakamlar alım fırsatı vermeye devam ediyor. 1800 doları destek olarak bekliyorduk. Ons altında cılız bir toparlanma var. Yükselişleri 1880'i yukarı yönlü kırdığı zaman göreceğiz. 1800-1880 aralığını takip etmeye devam edeceğiz. Ons altında her düşüş bir alım fırsatı olarak durmaya devam ediyor. Altın değerinin aşağısında ve ucuz kalmaya devam ediyor" dedi. "GRAM ALTIN 1700 ALTINDAKİ RAKAMLAR ALIM FIRSATLARI VERİYOR" Memiş açıklamasını "Gram altın 1700 altındaki rakamlar çok güzel alım fırsatları veriyor ve yılın son alım fırsatları. Hafta içinde 1700 altından gram altın alanlar oldukça şanslı. Bankadan 1637 liraya aldım diyen arkadaşlar da oldu." sözleriyle tamamladı. ÇEYREK ALTIN BUGÜN NE KADAR? Çeyrek altın bugün 2780 liradan alınıyor ve 2841 liradan satılıyor. GRAM ALTIN BUGÜN NE KADAR? Gram altın bugün 1645 liradan alınıyor ve 1646 liradan satılıyor.

ÇEYREK ASIRLIK ÇEKİRDEK KAHVE LEZZETİ KÖFTECİ YUSUF RESTORANLARINDA Haber

ÇEYREK ASIRLIK ÇEKİRDEK KAHVE LEZZETİ KÖFTECİ YUSUF RESTORANLARINDA

Türkiye’de 1996’dan bu yana en lezzetli ürünleri hesaplı fiyatla sunan yerel restoran zinciri Köfteci Yusuf, yeni bir iş birliği hayata geçirdi. Anlaşma kapsamında Köfteci Yusuf, restoranlarında kahve çekirdeklerinin anında öğütülmesi ile oluşan kahve ürünlerini sunmaya başladı. Köfteci Yusuf restoranlarında servis edilen kahve çeşitleri arasında lungo, americano, sütlü kahve, caffé latte, mocha ve sıcak çikolata yer alıyor. 2019 yılında 80 milyon ziyaretçi ile rekor kıran Köfteci Yusuf, yeni dönemde özenle hazırlanan kahveleri müşterileriyle buluşturuyor. Çekirdek kahvelerinin, tüketici talebine göre anında öğütülmesiyle hazırlanan eşsiz lezzet, 4 TL fiyatıyla kahve severlere sunuluyor. 1996 yılında İznik’te kurulan Köfteci Yusuf, 33 ilde 181 noktada hizmet veriyor. Nestlé Professional, sene sonuna kadar tüm Köfteci Yusuf restoranları ve Köfteci Yusuf’un hizmet vermeye başladığı İDO seferlerinde, 230 makineyle hizmet vermeyi ve kahve satışı gerçekleştirmeyi planlıyor. Anlaşma kapsamında 2021 yılı sonuna kadar toplamda 2 milyon 200 bin bardak kahve satışının gerçekleştirilmesi hedefleniyor. Firmanın Türkiye Genel Müdürü Ali Mansour iş birliğiyle ilgili görüşlerini, “Türkiye’nin önde gelen yerel restoran zincirlerinden Köfteci Yusuf ile birlikte hareket edecek olmaktan dolayı çok mutluyuz. Köfteci Yusuf müşterilerine en lezzetli kahveleri yüksek kalitede sunacağız. Kahve severler, sevdikleri, alışkın oldukları kahve lezzetine bundan böyle Köfteci Yusuf restoranlarında kolayca ulaşabilecek.” sözleriyle ifade etti. Köfteci Yusuf Kurucusu Yusuf Aktaş’ın yaptığı açıklamada, “Yerel lezzetlerimizle birlikte, dinamik ve güncel müşteri isteklerinden olan kahve talebini de karşılıyoruz. Bugüne kadar değişmeyen ‘sektörün en iyileriyle çalışma’ prensibimizi, bu kategoride de dünyanın en iyisiyle stratejik iş birliği yaparak uyguluyoruz. Hem fiyat hem kalite olarak misafirlerimizi birlikte memnun etme yolundaki iş birliğimiz için teşekkür ederiz.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.