Hava Durumu

#Erdemden

Yeni Marmara Gazetesi - Erdemden haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Erdemden haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Başkan Erdem’den okullara Öğretmenler Günü ziyareti Haber

Başkan Erdem’den okullara Öğretmenler Günü ziyareti

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenleri ziyaret etti. Meral-Muammer Ağım Ortaokulu, Ertuğrul Seyhan Anadolu Lisesi, Özlüce Rasim Özdenören Anadolu İmam Hatip Lisesi, Nilüfer Belediyesi Özlüce İlkokulu ve Ahmet Muharrem Uğur Anaokulu’na giden Başkan Turgay Erdem, bu özel günlerinde öğretmenlerin konuğu oldu. Ziyarette, Özlüce Mahallesi Muhtarı Hasan Çakır ile 19 Mayıs Mahallesi Muhtarı Mehmet Fatih Hatipoğlu da yer aldı. Öğretmenler odasında samimi bir şekilde eğitimcilerle sohbet eden Başkan Erdem, daha nitelikli bir ortamda eğitim vermeleri için öğretmenlerin okullara yönelik taleplerini dinleyerek, destek sözü verdi. “Öğretmenlerimiz, sadece bir gün değil, her gün bizim için çok değerli” diyen Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, “Gençleri aydınlığa çıkaran çalışmalarınızdan dolayı, gelecek nesilleri hayata hazırlamak için verdiğiniz emeklerden ötürü hepinizin ellerinden öpüyorum. Bizler de bugün bu mevki ve makamlardaysak, sizlerin vermiş olduğu eğitimler sayesinde. Umarım, hem meslek olarak, hem de özlük hakları açısından hak ettiğiniz değere ulaşırsınız. Geleceğimiz olan gençlerin, nitelikli bir şekilde yetişmeleri sizlerin elinde” şeklinde konuştu. Ziyaret sırasında öğretmenlere Yılın Yazarı Sait Faik’in “Son Kuşlar” adlı kitabını armağan eden Başkan Erdem, gittiği okullarda kendisini büyük bir coşkuyla karşılayan öğrencilere de derslerinde başarılar diledi. Nilüfer Belediye Meclisi Üyeleri de, kent merkezindeki ve kırsal bölgelerdeki diğer okulları ziyaret ederek, öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Başkan Erdem’den ödüllü sporculara kutlama Haber

Başkan Erdem’den ödüllü sporculara kutlama

Nilüfer Belediyespor sporcuları, katıldıkları müsabakalarda elde ettikleri başarılarla gururlandırıyor. Bu isimlerden biri olan Nilüfer Belediyespor’un milli cimnastikçisi İrem Karabalık oldu. Artistik Cimnastik Balkan Şampiyonası’na Türkiye Milli Takımı ile katılan Nilüfer Belediyesporlu İrem Karabalık başarısını, Halk Evi’nde ziyaret ettiği Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ile paylaştı. Ziyarete Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Özer, Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Serkan Çalışkan, Nilüfer Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Hülya Örencik Akgül ile Başantrenör Tuncay Dalgıç da katıldı. İstanbul’da gerçekleşen şampiyonada Milli Takım olarak kadınlarda bronz madalya aldıklarını söyleyen İrem Karabalık yaşadıkları gururu anlattı. Başkan Erdem de elde edilen başarı da payı olan Karabalık’ı kutlayarak “Başarılarının devamı gelsin. Nilüfer Belediyesi tesislerinde yetişen sporcuların güzel başarılara imza atmasından mutluluk duyuyoruz. Ben Nilüfer Belediyesi Cimnastik Salonu’ndan daha fazla şampiyon çıkacağını ümit ediyorum. İrem’le başladık bunu daha da geliştirmemiz gerekiyor” dedi. Başkan Erdem, aynı gün Nilüfer Belediyespor formasını giyen veteran atlet Dr. Murat Kaçar’ı da makamında kabul etti. Yunanistan’ın Selanik kentinde düzenlenen Balkan Masterler Pist Şampiyonası’na katılan ve burada 80 metre engellide Balkan Şampiyonu, 100 ve 200 metre yarışlarda da ikinci olan Kaçar ödüllerini Başkan Erdem ile paylaştı. 15 yıldır Nilüfer Belediyespor forması giydiğini söyleyen Kaçar, Başkan Erdem’e destekleri için teşekkür etti. Başkan Erdem de genç sporculara örnek olan Kaçar’ı başarısından dolayı kutladı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.