Hava Durumu

#Hizmet

Yeni Marmara Gazetesi - Hizmet haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Hizmet haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Kahve tutkunlarının dikkatine! Uygun fiyata kahve keyfi BURFAŞ'ta Haber

Kahve tutkunlarının dikkatine! Uygun fiyata kahve keyfi BURFAŞ'ta

Kaliteli hizmet ve uygun fiyat politikasından taviz vermeyen BURFAŞ'ın ilk Hızlı Kahve Konsepti mekanı, Tarihi Çarşıbaşı Meydanı'nda misafirlerini ağırlamaya başladı. Sosyal tesislerinde yılda ortalama 3 milyon kişiyi ağırlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BURFAŞ, vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine Hızlı Kahve Konseptini de hizmet ağına dahil etti. Filistin'de savaş suçlarına her geçen gün yenilerini ekleyen İsrail'e destek veren bu sektörde faaliyet gösteren çok uluslu şirketlere tepki gösterip, boykot kararı alan vatandaşların talepleri üzerine hayata geçen proje ile Bursalılar, aynı hizmeti daha kaliteli ve ekonomik olarak BURFAŞ'tan almaya başladı. Kahve ekipmanlarının her biri en kaliteli içeceklerin hazırlanmasını sağlayan marka ve çeşitlerden seçilirken, deneyimli ve sıkı bir eğitimden geçirilen baristalar tarafından hazırlanan birbirinden lezzetli kahveler, Tarihi Çarşıbaşı Meydanı'ndaki BURFAŞ'ın ilk Hızlı Kahve Konsepti mekanında Bursalılarla buluşmaya başladı. YOĞUN İLGİ KARŞISINDA Sayılarının önümüzdeki günlerde farklı noktalarda artması planlanan BURFAŞ'ın ilk Hızlı Kahve Konsepti mekanı, kahve tutkunlarından tam not aldı. Kahveden, atıştırmalıklara kadar tüm ürünlerin hem çok kaliteli hem de bilindik markalara göre çok ekonomik olduğunu belirten vatandaşlar, böylesi kaliteli bir mekan için Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. Tarihi Çarşıbaşı Meydanı'ndaki Tesis çalışanları çok kısa bir süredir hizmet vermelerine rağmen, yoğun bir ilgiyle karşılaştıklarını söyledi. Hızlı kahve hizmeti verdiklerini dile getiren çalışanlar, tüm ürünlerin günlük ve taze olduğunu belirterek, tüm kahve tutkunlarını BURFAŞ'ın yeni kahve mekanına davet etti. BURFAŞ Genel Müdürü Ömer Furkan Banaz da ekonomik fiyat ve kaliteli hizmet prensibinden taviz vermeden çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, talepler doğrultusunda benzer tesislerin sayılarının artabileceğini vurguladı.

Hem adı yaşatılacak hem de Bursa'ya değer katacak merkezlerde sona doğru Haber

Hem adı yaşatılacak hem de Bursa'ya değer katacak merkezlerde sona doğru

Yıldırım Belediyesi’nin, şehrin önemli sivil mimari örneklerinden biri olan ‘Tarihi Osman Fevzi Efendi Köşkü’nü restore ederek Bursa’ya hizmet verecek bir sosyal yaşam merkezine dönüştürme çabaları sona yaklaştı. Kısa süre içerisinde ‘Karaağaç Sosyal Yaşam Merkezi’ olarak Bursa'ya hizmet verecek tarihi yapı 4 bin metrekarelik bir arsa üzerine kurulu, 350 metrekare tabanlı 3 katlı bir binadan oluşuyor. Karaağaç Sosyal Yaşam Merkezi açıldığında, giriş katı ve bahçesi sosyal tesis olacak şekilde hizmet verecek olup mekânın üst katlarında kütüphane, sergi ve toplantı salonları yer alacak. BÖLGE DEĞERLENECEK Karaağaç Sosyal Yaşam Merkezi ile Osman Fevzi Efendi’nin adının yaşatılacağını hem de Bursa'ya değer katacak bir tesisin Yıldırım’a kazandırılacağını aktaran Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Çalışmalarımızın yüzde 80’i tamamlandı. Burada icra edilecek kültürel ve sanatsal faaliyetler ile dün ile bugün ve yarın arasında bir köprü kurmuş olacağız. Aslına sadık kalarak ve tarihi dokusunu koruyarak ayağa kaldıracağımız tarihi yapıyı, Bursa'nın kültür, sanat ve sosyal hayatına önemli katkılar sunacak bir merkez haline getireceğiz. Karaağaç Sosyal Yaşam Merkezi hem bir sosyal tesis olarak bölge insanımıza hizmet edecek hem de nitelikli bir kütüphane olarak da araştırmacıların, gençlerin uğrak mekânı olacak. Yine bölgede Hünkâr Korusu, Mollaarap heyelan bölgesinde yürüttüğümüz yenileme çalışmaları ile bölgemiz çok değerlenecek” dedi.

Lojistik firmasının tercihi yine o otomotiv oldu Haber

Lojistik firmasının tercihi yine o otomotiv oldu

Lokman Koçaslan Otomotiv'in uzun yıllara dayanan deneyimi ile müşteri odaklı hizmet anlayışının bir sonucu olarak hayata geçen teslimat törenine Akran Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Korkmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Efe Korkmaz, Finans Müdürü Serpil Tosun, Akran Uluslararası Lojistik Genel Müdürü Bekir Sapankaya, Nakliye Genel Müdürü Ahmet Bala, HYDRA Demircilik Genel Müdürü Ebru Bulut, Akran Grup Araç Filo Yöneticisi Ali Kıvrak, Lokman Koçaslan Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Koçaslan, Genel Müdürü Ersel İşcan, Satış Direktörü Ümit Kilit ve Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Bora Berköz katılım sağladı. Lojistik yetkilileri, filoya katılan yeni çekicilerin operasyonel verimliliği artıracağını ve müşterilere daha etkin hizmet sunma kapasitesini güçlendireceğini belirtirken Lokman Koçaslan Otomotiv yetkilileri ise Akran Lojistik’in MAN’ı ve kendilerini tercih etmelerinin gurur kaynağı olduğunu ifade etti. “Bu teslimat bizim için bir gurur” Aldıkları 20 adet çekiciyle lojistik sektöründeki güçlerini daha da artırdıklarını belirten Ayhan Korkmaz, "Aldığımız çekicilerin kalitesi ve performansı, filomuza önemli bir katma değer sağlayacak. Lokman Koçaslan Otomotiv'den aldığımız hizmetten son derece memnunuz. Çekicilerin yakıt verimliliği, sürüş konforu ve teknolojik özellikleri ile sektörde öne çıkan araçlar arasında yer alıyor. Lokman Koçaslan Otomotiv ise işbirliği sürecinde gösterdiği profesyonellik ve müşteri odaklı yaklaşımıyla bizi etkiledi. Araçların teslimatından satış sonrası desteklere kadar olan süreçte de ekip her zaman yanımızda oldu. Yeni çekicilerimizle birlikte daha verimli ve güvenilir taşıma hizmeti sunma hadefine bir adım daha yaklaştık" şeklinde konuştu. “Müşteri memnuniyeti birincil hedefimiz” Lokman Koçaslan Otomotiv Genel Müdürü Ersel İşcan ise, "Güçlü bir firmaya, güçlü bir markayla hizmet sunmanın gururunu yaşıyoruz. Çekicilerin dayanıklılıkları ve yüksek performanslarıyla sektörde öne çıkıyor. Bu teslimat, Türkiye'nin lojistik sektöründeki büyümeye ve gelişmeye olan katkımızı bir kez daha gösteriyor” dedi. Müşterilerinin çözüm ortağı olmak, en kaliteli hizmeti vermek ve maksimum müşteri memnuniyetini sağlamanın birinci hedefleri olduğunu vurgulayan Lokman Koçaslan Otomotiv Satış Direktörü Ümit Kilit de, "Markanın gücü ve dayanıklılığı, lojistik sektöründe önemli bir oyuncu olan firmaya önemli avantajlar sağlayacak. Yüksek performansı, yakıt verimliliği ve sürüş konforuyla öne çıkan çekici, taşımacılık alanında çözüm arayan müşterilerimizin beklentilerini karşılamak adına sektörün en güçlü seçeneklerinden biri oldu" diye konuştu.

Şoförlerden yoğun ilgi! 5.şubesini hizmete açtı Haber

Şoförlerden yoğun ilgi! 5.şubesini hizmete açtı

Bölgede faaliyet gösteren lojistik firmalarının ve ağır vasıta şoförlerinin yoğun ilgi gösterdiği açılışta, Renault Trucks modelleri ve Tırsan Şasi Üzerine PAKCS Kapaklı Damper tanıtımı yapıldı. Renault Trucks markasının tüm satış, satış sonrası, yedek parça, ikinci el, finansman ve 24 saat servis ağı seçenekleriyle müşterilerine hızlı ve kaliteli bir hizmet portföyü sunduklarını belirten Koçaslanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçaslan, “Hizmete sunmuş olduğumuz Edirne Keşan şubemiz ile maden taşımacılığından, yurtiçi dağıtımına, proje nakliyelerinden ağır yük nakliyelerine kadar geniş bir yelpazede önemli taşıma faaliyetlerinin yürütüldüğü bu bölgede gücümüzü daha da artırdık. Biz de Koçaslanlar Otomotiv ve Renault Trucks ailesi olarak kullanıcıları için en ideal ürün portföyünü ve satış sonrası hizmet desteğini bölgedeki taşımacılık profesyonellerine sunmaya devam edeceğiz” dedi. Gerçekleştirmiş oldukları tanıtım etkinliği ile taşımacılık sektörü ile buluşan ve müşterileri ile ilişkilerini ilerlettiklerinden bahseden Koçaslanlar Otomotiv Genel Müdürü Mesut Süzer ise, “Bugün, bölgemizdeki lojistik şirketleri ile ilişkilerimizi ilerletmek ve onlara Edirne şubemiz ile hizmetlerimizi daha iyi tanıttığımız, tanıtım etkinliğine imza attık. Vermiş olduğumuz tüm hizmetlerden, hizmet kalitemizden ve geniş ürün yelpazemiz hakkında kendilerini bilgilendirirken, müşteri memnuniyetini çok daha üst noktalara taşımak hedefli kendilerinin bizlerden talep ve beklentilerini aldık. Katılan herkese ve kendileriyle birlikte güçlü ve büyük bir aile olduğumuz, işletmelerimizin en değerli kaynağı olan tüm çalışanlarımıza teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.