Hava Durumu

#Kamyon

Yeni Marmara Gazetesi - Kamyon haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Kamyon haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Ortalığı savaş alanına çeviren kamyon 7 saat sonra kaldırılabildi Haber

Ortalığı savaş alanına çeviren kamyon 7 saat sonra kaldırılabildi

Kağıthane Hamidiye Mahallesi Selvi Caddesi Çamlıvadi mevkisinde dün saat 21.00 sıralarında meydana gelen olayda, otoyolda seyreden Salih Ayağı’nın idaresindeki 34 EA 5825 plakalı hafriyat kamyonun henüz bilinmeyen bir nedenle damperi havaya kalkmıştı. Sürücü fark etmeyerek yoluna devam eden ettiği sırada damper, dev yol tabelasına çarpmıştı. Damperi tabelaya ve köprüye çarparak kamyon devrilmişti Kontrolden çıkan araç köprünün üstünde ve ayaklarına çarptıktan sonra devrilerek yan yatmıştı. Kaza sonucu yol trafiğe kapanırken, sürücü Salih Ayağı ve yolcu koltuğundaki Davut Tekçe (33) şoför kabininde sıkışmıştı. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu Ayağı ve Tekçe bulundukları yerden çıkartılmıştı. Kamyon ortalığı savaş alanına çevirmişti Sağlık ekiplerine teslim edilen Tekçe, ilk müdahalesinin ardından yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Sürücü ise kazadan yara almadan kurtulmuştu. Öte yandan kaza nedeniyle caddenin Anadolu Caddesine gidiş yönü trafiğe kapanmıştı. Tonlarca ağırlıktaki kamyonun kurtarılması için olay yerine ise vinç aracı sevk edilmişti. Kamyon 7 saat sonra kaldırıldı, yol trafiğe açıldı Kamyonu kurtarma çalışmaları sürerken, sürücü Salih Ayağı ise polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere Sadabad Polis Merkezine götürülmüştü. Öte yandan ekiplerin 7 saatlik çalışması sonucunda kamyonun bulunduğu yerden kaldırılarak emniyet otoparkına götürüldüğü öğrenildi.

Hafriyat kamyonu polis aracına çarptı: 2 polis yaralı Haber

Hafriyat kamyonu polis aracına çarptı: 2 polis yaralı

Polislerin "dur" ihtarına uymayan hafriyat kamyonu, Aydınevler Mahallesi Altayçeşme Kavşağı'nda polis aracına çarptı. Yaşanan kaza sonucu 2 polis memuru ağır yaralanırken, sürücüsünün adı öğrenilemeyen hafriyat kamyonu kaçmaya devam etti. Yaralanan polisler, sağlık görevlileri tarafından olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. 14 ARACA ÇARPTI Ekipler, kaçan sürücüyü yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı. Ataşehir'de takibe alınan hafriyat kamyonu, kaçarken ara sokaklarda park halinde bulunan 14 araca çarptı. Bu sırada, polis ekipleri kaçan hafriyat kamyonun lastiklerine ateş ederken kamyon, çarptığı araçların arasında kalarak sıkıştı. Ekipler sıkışan kamyondan kaçmaya çalışan şoförü gözaltına aldı. "100 METRE SONRA BÜYÜK BİR GÜMBÜRTÜ KOPTU" Polisin denetim yaptığı sırada kontrol noktasında bulunan araç sürücüsü Recep Arap, "Altay Çeşme sapağından Başıbüyük yoluna istikametim vardı. Köprünün altında polis denetleme yapıyordu. Aracım ekmek aracı olduğu için bana geç dediler. Bir tane beyaz aracı çevirdiler. Ben polis noktasını geçtikten 100 metre sonra büyük bir gümbürtü koptu. Baktım arkamdaki beyaz TIR, polis noktasındaki beyaz aracı önüne takaraktan bana doğru ilerlediğini gördüm. Ben kendimi sağa atsam beni de önüne takacaktı kendimi sol tarafa attım kurtardım. Arabaya çarptı resmen ufaladı yani pert etti. Yanımdan hızlı ve seri bir şekilde Başıbüyük mezarlık istikametine doğru devam etti. Az daha ilerledim yol kenarına atmış olduğu aracı kontrol etmek için durdum. Sonra polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi bizimle ilgilendiler sağ olsunlar." dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.