Hava Durumu

#Oyuncu

Yeni Marmara Gazetesi - Oyuncu haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Oyuncu haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Esra Bilgiç Kimdir? Kaç Yaşındadır? Haber

Esra Bilgiç Kimdir? Kaç Yaşındadır?

Oyunculuk kariyerine 2014-2019 yılları arasında 5 sezon boyunca TRT 1'in fenomen dizisi "Diriliş: Ertuğrul" ile başlamıştır. Bu dizide, önemli oyuncularla birlikte "Halime Hatun" karakterini canlandırarak büyük bir hayran kitlesi edinmiştir. Esra Bilgiç, bu performansıyla ödüller kazanmış ve "En İyi Kadın Dizi Oyuncusu" ile "Yılın Dizi Oyuncusu" ödüllerini almıştır. "Diriliş: Ertuğrul" sonrasında "Bir Umut Yeter" ve "Ramo" dizilerinde de başrol oynamıştır. Ayrıca 2021-2022 yılları arasında FOX'ta yayınlanan "Kanunsuz Topraklar" dizisinde Gülfem Paşazade karakterine hayat vermiştir. Esra Bilgiç, 2014 yılında Türk futbolcu Gökhan Töre ile evlenmiş, ancak 2019 yılında boşanmıştır. Eğitimine Bilkent Üniversitesi'nde başlayan Bilgiç, şu anda Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde öğrenim görmektedir. Ayrıca bir erkek kardeşi bulunmaktadır. Şu an 31 yaşında olan Esra Bilgiç, oyunculuk kariyerine devam ediyor ve sinema dünyasında da yer almaktadır. "Adanış: Kutsal Kavga" ve yakında izleyicilerle buluşacak olan "Atatürk" adlı TV filmi gibi projelerde önemli roller üstlenmektedir. Esra Bilgiç, kazandığı ödüller arasında; Sosyal Farkındalık Ödülleri'nde "En İyi Kadın Dizi Oyuncusu" ve Anadolu Medya Ödülleri'nde "Yılın Dizi Oyuncusu" bulunmaktadır. Ayrıca Türkiye Gençlik Ödülleri'nde "En İyi Kadın Dizi Oyuncusu" kategorisinde aday gösterilmiştir. HABER:FATMA ÖZTÜRK

Çok Aşk Filmi Başrol Oyuncusu Büşra Pekin Kimdir? Kariyeri ve Dizi Deneyimleri! Haber

Çok Aşk Filmi Başrol Oyuncusu Büşra Pekin Kimdir? Kariyeri ve Dizi Deneyimleri!

HABER / BÜŞRA ÇAKIR ADALI Hasan Can Kaya ile birlikte başrolü paylaştığı Çok Aşk filminin güzel oyuncusu Büşra Pekin, 30 Haziran 1982 tarihinde Suudi Arabistan'da doğmuştur. Annesi Ankaralı, babası ise Selanik göçmenidir. İzmir'de büyüyen Pekin, lise eğitimine Yaşar Neng Koleji'nde başlamış ve eğitimini ABD Arkansas Lake Side High School'da tamamlamıştır. Üniversite eğitimini ise Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nde almıştır. Kariyeri Başarılı ve güzel oyuncu, ilk ününe Çok Güzel Hareketler Bunlar programında ulaşmıştır. Oynadığı skeçlerdeki başarılı oyunculuğu ile izleyicilerin sevgisini kazanmayı başarmıştır. Programın ardından Büşra Pekin'in kariyeri, dizi ve film projeleriyle daha da zenginleşmiştir. Dizi oyunculuğuna; En Son Babalar Duyar (2002), Sınıf (2008), Annem Uyurken (2012) ve Familya (2016) gibi yapımlarda başlamıştır. Ayrıca sinema dünyasında da başarılı işlere imza atmıştır. Sinema filmleri arasında; Hadi İnşallah (2014), Mucize (2015), Tatlım Tatlım (2017), Fırıncının Karısı (2019) ve en son olarak Çok Aşk (2023) yer almaktadır. Büşra Pekin, hem televizyon dizilerindeki başarısı hem de sinema filmlerindeki performansıyla tanınmış bir oyuncudur. Bu çalışmalarıyla Türk televizyon ve sinema sektöründe kendine önemli bir yer edinmiştir.

Ünlü oyuncu Karacabey'in doğal güzelliklerini gezdi Haber

Ünlü oyuncu Karacabey'in doğal güzelliklerini gezdi

 Ailesiyle birlikte ilçeye gelen Şahinler, leylekle kurduğu dostlukla milyonların gönlüne taht kuran balıkçı Adem Yılmaz’la da yan yana geldi. Şahinler, longozda sandal turuna ise hayran kaldı. Özellikle İçerde dizisinde Alyanak karakteriyle büyük beğeni toplayan ve şimdilerde ise Kuruluş Osman Dizisinde Tekfur Rogatus’u canlandıran ünlü oyuncu Yıldıray Şahinler, ailesiyle birlikte doğayla iç içe vakit geçirmek için soluğu Karacabey’de aldı. Şahinler’e bu ziyaretinde doğa fotoğrafçısı Alper Tüydeş rehberlik etti. Yıldıray Şahinler ailesiyle birlikte ilk olarak Eskikaraağaç Leylek Köyünde geldi. Burada yeni yapılan Yaren Leylek Anıtı önünde hikâyenin kahramanlarından Adem Amca ile buluşan Şahinler, ailece poz çekilmeyi de ihmal etmedi. Daha sonra Eskikaraağaç Leylek Köyünü dolaşan Şahinler kuş gözlemi yapmayı da ihmal etmedi. Eskikaraağaç Leylek Köy Göl Evi, Issızhan gibi tarihi ve turistik mekanları da dolaşan Şahinler Karacabey’in gastronomi alanında da önemli bir yer olduğuna vurgu yaparak değindi. Özellikl et yemekleri konusunda dikkat çektiğinin altınız çizen Şahinler ikinci gün ise Karacabey Longozunu gezdi. Burada ailesiyle birlikte doğa yürüyüşü yapma imkanı bulan Şahinler, uzun zamandır ilgi duyduğu kuş gözlemciliği konusunda da pratik yaptı. Son olarak Karacabey Longozunda sandal turu yapan ünlü oyuncu, ailesiyle birlikte doğayla iç içe bir hafta sonu yaşamanın mutluluğunu takipçilerine çektiği fotoğraflarla paylaştı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.