Hava Durumu

#Turnuvası

Yeni Marmara Gazetesi - Turnuvası haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Turnuvası haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Kestel Belediyesi’nin e-spor turnuvası nefes kesti Haber

Kestel Belediyesi’nin e-spor turnuvası nefes kesti

Kestel Belediyesi tarafından ilki düzenlenen PlayStation PES 2021 turnuvası büyük bir heyecanla gerçekleşti. 15 Temmuz Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe 350 oyun sever katıldı. Yaş sınırı olmayan turnuvada, rakipleriyle kıyasıya mücadele eden oyuncular, dereceye girmek için adeta ter döktü. Turnuvanın galibi ise final mücadelesinde rakibini eleyen Hasan Alparslan oldu. İkinci Çağdaş Aydın, Üçüncü Mehmet Şahin ve Dördüncü İbrahim Akkaya da turnuvanın diğer derece yapan isimleri oldu. Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, turnuvanın final müsabakasını yakından takip etti. Müsabakanın ardından yapılan ödül töreniyle katılımcıları tebrik eden Başkan Önder Tanır, turnuvanın geleneksel hale geleceğinin müjdesini verdi. Başkan Tanır, sözlerine şöyle devam etti; “Futbol hem gerçek hayatta hem de dijital dünyada en çok sevilen oyunlardan bir tanesi. Bu yıl ilk kez düzenlediğimiz Kestel PES 2021 Turnuvası’na katılan oyuncularımız ile seyircilerin rekabet ortamını yaşarken keyifli dakikalar geçirmeleri için her şeyi yaptık. Turnuvanın centilmence geçmesini sağlayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Turnuva gençlerimizin güzel enerjisi ile çok keyifliydi. Onların mutlu olacağı eğlenceli, spor, sanat, turizm şehri, vasıflı iş imkanlarıyla gelecek kaygısı yaşamayacakları bir Kestel için durmaksızın çalışıyoruz. E-Spor artık hayatın bir parçası haline geldi. Bu turnuvalarla ilgili asıl gayelerimizden bir tanesi de siz kıymetli gençlerimizin birer meşguliyeti olması. Eğer gençlerin meşguliyeti olursa o zaman sokaktaki kötü alışkanlıklarla uğraşmazlar. Bizim gençliğimiz her şeyden çok önemli. Bu vesileyle şampiyon olan ve dereceye giren oyuncularımızı tebrik ediyor, asıl amacın dostluk olduğunu unutmamak gerektiğini belirtmek istiyorum”

Birimler arası futbol turnuvası başladı Haber

Birimler arası futbol turnuvası başladı

Osmangazi Belediyesi’nin bu yıl 12’ncisini düzenlediği Birimler Arası Futbol Turnuvası başladı.   İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Birimler Arası Futbol Turnuvası için takımlar sahaya indi. Bu yıl ki turnuvada 17 takım yer alırken, takımlar 3 grupta mücadele edecek. Altınova Spor Tesisleri’nde düzenlenen turnuvanın açılış maçı Destek Hizmetleri Müdürlüğü ile Güvenlik Hizmetleri arasında yapıldı. Başlama vuruşunu Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Beytullah Seferler’in yaptığı karşılaşmada, Destek Hizmetleri Müdürlüğü rakibini 5-0 gibi farklı bir skorla yenmeyi başardı. Günün bir diğer maçında ise Özel Kalem Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen karşılaşmayı Özel Kalem Müdürlüğü 5-2’lik skorla kazanarak turnuvaya galibiyetle başladı.    Grup maçları sonunda A ve B gurubunu ilk 3, C gurubunu ise ilk 2 içerisinde bitirecek olan takımlar çeyrek finale yükselecek. Çeyrek ve yarı final karşılaşmalarının ardından finale çıkacak iki takım, turnuvayı şampiyon olabilmek için ter dökecek İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Birimler Arası Futbol Turnuvası için takımlar sahaya indi. Bu yıl ki turnuvada 17 takım yer alırken, takımlar 3 grupta mücadele edecek. Altınova Spor Tesisleri’nde düzenlenen turnuvanın açılış maçı Destek Hizmetleri Müdürlüğü ile Güvenlik Hizmetleri arasında yapıldı. Başlama vuruşunu Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Beytullah Seferler’in yaptığı karşılaşmada, Destek Hizmetleri Müdürlüğü rakibini 5-0 gibi farklı bir skorla yenmeyi başardı. Günün bir diğer maçında ise Özel Kalem Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen karşılaşmayı Özel Kalem Müdürlüğü 5-2’lik skorla kazanarak turnuvaya galibiyetle başladı.    Grup maçları sonunda A ve B gurubunu ilk 3, C gurubunu ise ilk 2 içerisinde bitirecek olan takımlar çeyrek finale yükselecek. Çeyrek ve yarı final karşılaşmalarının ardından finale çıkacak iki takım, turnuvayı şampiyon olabilmek için ter dökecek.

Nilüfer Belediyesi voleybol turnuvası kazananı belli oldu Haber

Nilüfer Belediyesi voleybol turnuvası kazananı belli oldu

Nilüfer Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından, çalışanlar için düzenlenen birimler arası voleybol turnuvası çekişmeli maçlara sahne oldu. Belediye personeli için kurumsal gelişim ve kurum içi uyumu teşvik amacıyla düzenlenen turnuvaya katılan çalışanlar, yoğun iş temposunun stresinden sporla uzaklaştı. 15 takımın katılımı ile 16 Mart günü başlayan turnuvada gruplardan çıkan sekiz takım çeyrek final ve yarı final eşleşmelerinde karşı karşıya geldi. Nilüfer Belediyesi Yüzüncü Yıl Spor Salonu’nda düzenlenen müsabakalarda Özel Kalem Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü takımları 3.lük kupası için mücadele ederken, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İşleri Müdürlüğü takımları çıktıkları final karşılaşmasında kupanın sahibi olabilmek için mücadele etti. İlk set Ruhsat ve Denetim İşleri Müdürlüğü takımının üstünlüğü ile sona ererken, ikinci setin galibi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü oldu. Son sette rakibine üstünlük kuran Ruhsat ve Denetim İşleri Müdürlüğü çekişmeli geçen mücadele sonunda sahadan galip ayrılan takım oldu. Final karşılaşması sonunda ilk üçe giren takımlar için ödül töreni düzenlendi. Turnuvanın üçüncüsü Zabıta Müdürlüğü takımı, ikincisi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü takımı ve turnuva şampiyonu Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü takımlarının oyuncuları, ödül ve kupalarını Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Özer ve Meclis Üyesi Serkan Çalışkan’dan aldılar. Ayrıca Temizlik İşleri Müdürlüğü takımında yer alan Evrim Ekiz turnuvanın en değerli oyuncusu ödülünün sahibi oldu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.