Hava Durumu

#Unutmadi

Yeni Marmara Gazetesi - Unutmadi haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Unutmadi haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Hayırsever iş insanı Altan, memleketini unutmadı Haber

Hayırsever iş insanı Altan, memleketini unutmadı

Uzun yıllardır Avustralya’da yaşayan Orhangazi doğumlu iş insanı Devrim Reşat Altan, memleketini unutmadı. Ramazan öncesi Avustralya’da gerçekleştirdiği bir organizasyon ile toplanan bağış ve yardımlarla Orhangazi’de onlarca ihtiyaç sahibi aile için Ramazan Öncesi yardım yapılmasını sağlayan İş adamı Devrim Reşat Altan, daha önce de Avustralya’dan Orhangazi’ye birçok ihtiyaç sahibine ulaştırılması için yardımda bulunmuştu. Avustralya’da restoran işletmeciliği yapan Altan, gerçekleştirdiği organizasyonların devam edeceğinin altını çizerek; “Burada yaşayan Türk vatandaşlarımız hayır işleri konusunda çok duyarlılar. Bizler vasıtası ile böyle bir hayra vesile oldukları için kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. Avustralya’da bulunan Orhangazili bir hayırsever İş Adamı Devrim Reşat Altan’ın katkıları ile yardımlar Orhangazi’de 750 aileye dağıtımı hayır sever kurumlar tarafından gerçekleştirildi. Ramazan ayı boyunca Orhangazi’de ihtiyaç sahibi ailelere yönelik gıda yardımı çalışmalarına devam edeceklerini belirten yetkililer “Hayır sahibi kardeşlerimiz Avustralya’da hayırsever iş adamı Devrim Reşat Altan’ın öncülüğünde birlik olup Orhangazili ihtiyaç sahibi 750 aileye et  dağıtılması için 30 adet adaklık kurban bağışında bulundular. Ailelerimizin sevinci bizim sevincimizdir, ihtiyaçlarını gidermek öncelikli görevimizdir. Biz hayır sahipleri ile ihtiyaç sahibi aileler arasında köprü olmaya, hayırlarınızı yerlerine ulaştırmaya adadık kendimizi. Kapı komşusunu düşünen ve Avustralya’da olsa bile buradaki ihtiyaç sahibi aileleri dert edinen ve bu hayra vesile olan başta hayırsever iş adamı Devrim Reşat Altan olmak üzere tüm hemşehrilerimize ailelerimiz adına teşekkür ederiz” ifadelerini kullandılar.

Kestel Belediyesi avukatları unutmadı Haber

Kestel Belediyesi avukatları unutmadı

5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle Kestel Belediyesi, ilçedeki avukatları unutmadı. Kestel Belediyesi Beyaz Masa Ekipleri, avukatları ziyaret edip, çiçeklerini takdim ederek Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır’ın selamını ve mesajını iletti. Öte yandan Başkan Yardımcısı Avukat Hasan Aras, Belediye Meclis Üyesi Avukat Hicran Başkök ve Kestel Belediyesi Avukatı Doğuş Karaer’de ziyaret edildi. Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, 5 Nisan Avukatlar Günü mesajında ise şu sözlere yer verdi: ‘’Birey hak ve özgürlüklerinin savunulmasında, hakların korunması ve kullanılması noktasında önemli görevler üstlenen avukatlarımız hukuk sisteminin ayrılmaz bir parçasıdır. Adalet ve demokratik sistemin temel taşlarından olan yargı ile yargı içindeki önemli unsurlardan biri olan savunma hakkının uygulayıcısı, hukuk sisteminin ayrılmaz öğesi olan avukatlık müessesesi birbirlerine sıkı sıkıya bağlı olup, demokrasinin yaşamasında ve gelişmesinde önemli bir konuma sahiptir. İnsanları hakları konusunda bilgilendiren, yönlendiren, haklarının korunmasında ve kullanılmasında onlara yardımcı olan savunma makamının temsilcisi avukatlar, meslek etiğine ve kanunlara bağlı olarak toplumsal ilişkilerde karşılaşılan sorunların giderilmesi ile adalet ve hakkaniyetin sağlanması hususunda yürüttükleri görev ve sorumluluk toplumumuzca takdir edilmektedir. Bu duygularla, kamu vicdanının ve adaletin yerine getirilmesinde önemli bir görev üstlenen tüm avukatlarımızın “5 Nisan Avukatlar Günü’nü” kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim.”

Hayırsever iş insanı memleketini unutmadı Haber

Hayırsever iş insanı memleketini unutmadı

Uzun yıllardır Avustralya’da yaşayan Orhangazi doğumlu iş insanı Devrim Reşat Altan, memleketini unutmadı. Ramazan öncesi Avustralya’da gerçekleştirdiği bir organizasyon ile toplanan bağış ve yardımlarla Orhangazi’de onlarca ihtiyaç sahibi aile için kurban kesilmesini sağlayan İş adamı Devrim Reşat Altan, daha önce de Avustralya’dan Orhangazi’ye birçok ihtiyaç sahibine ulaştırılması için yardımda bulunmuştu. Avustralya’da restoran işletmeciliği yapan Altan, gerçekleştirdiği organizasyonların devam edeceğinin altını çizerek; “Burada yaşayan Türk vatandaşlarımız hayır işleri konusunda çok duyarlılar. Bizler vasıtası ile böyle bir hayra vesile oldukları için kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. Avustralya’da bulunan Orhangazili bir hayırsever İş Adamı Devrim Reşat Altan’ın katkıları ile kesilen kurbanlar İHH Orhangazi şubesi tarafından Orhangazi’de 150 aileye dağıtımı gerçekleştirildi. Kesilen çok sayıda kurban eti daha önceden belirlenen 150 farklı aileye ulaştırıldı. Ramazan ayı boyunca Orhangazi’de ihtiyaç sahibi ailelere yönelik gıda yardımı çalışmalarına devam edeceklerini belirten İHH Orhangazi Temsilcisi Faruk Uçan “Hayır sahibi kardeşlerimiz Avustralya’da hayırsever iş adamı Devrim Reşat Altan’ın öncülüğünde birlik olup Orhangazili ihtiyaç sahibi 150 aileye kurban eti dağıtılması için 30 adet adaklık kurban bağışında bulundular” dedi. Faruk Uçan, kurban etleri ile muhtelif yardım malzemesi 150 aileye İHH Orhangazi Gönüllüleri tarafından kapı kapı dolaşılarak ailelere teslim edildiğini belirterek, “Ailelerimizin sevinci bizim sevincimizdir, ihtiyaçlarını gidermek öncelikli görevimizdir. Biz hayır sahipleri ile ihtiyaç sahibi aileler arasında köprü olmaya, hayırlarınızı yerlerine ulaştırmaya adadık kendimizi. Kapı komşusunu düşünen ve Avustralya’da olsa bile buradaki ihtiyaç sahibi aileleri dert edinen ve bu hayra vesile olan başta hayırsever iş adamı Devrim Reşat Altan olmak üzere tüm hemşehrilerimize ailelerimiz adına teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.