Hava Durumu

#Yeni̇şehi̇rde

Yeni Marmara Gazetesi - Yeni̇şehi̇rde haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Yeni̇şehi̇rde haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

MHP YENİŞEHİR’DE ÇALINMADIK KAPI SIKILMADIK EL BIRAKMIYOR Haber

MHP YENİŞEHİR’DE ÇALINMADIK KAPI SIKILMADIK EL BIRAKMIYOR

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde çalmadık kapı, gidilmedik yer bırakmayan Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatları ve Belediye Başkanının ziyaretleri vatandaşlar tarafından memnuniyetler karşılanıyor.Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, 'Hizmetler yapılır, istekler giderilir. Bizim için en önemlisi gönüllerde yer almaktır' dedi.Belediye Başkanı Davut Aydın, ' Makamlar mevkiler gelip geçicidir. Bizlere inanarak bu göreve layık gören hemşehrilerimizin güven ve desteklerini boşa çıkarmamak için Milliyetçi Hareket Parti’mizin çok kıymetli teşkilatları ve İlçe Başkanımız Arif Eren ile birlikte çalmadık kapı gidilmedik yer bırakmıyoruz. Biz hiçbir zaman halkımızdan kopmadık. Onların gönüllerine girmek için çalışıyoruz. Hizmetler yapılır, istekler giderilir. Bizim için en önemlisi gönüllerde yer almaktır. Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçelinin belirttiği gibi ve bizlere talimatlarıyla, 'Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben' anlayışımız bu inanmışlığın tezahürüdür. Biz tutarlıyız, ilkeliyiz, dürüstüz ve ahlakın burcuyuz. Bu yönde ilçemize bağlı 71 mahallede halkımız ile gece gündüz demeden bir araya gelmeye devam edeceğiz' diye konuştu.Kendilerini çat kapı ziyaret eden Belediye Başkanı Davut Aydın’ın bu ziyaretlerinden dolayı memnun oldukları ifade eden Yenişehirliler kendisine başarılar dilediler.

DÜNYANIN EN KALİTELİ BİBERİ YENİŞEHİR’DE Haber

DÜNYANIN EN KALİTELİ BİBERİ YENİŞEHİR’DE

Marmara bölgesinin en büyük ve verimli ovalarından biri olan Yenişehir’in Belediye Başkanı Davut Aydın, ilçenin kalkınması için kolları sıvadı. Gönülden belediyecilik anlayışıyla hemşehrileri ile her zaman sıcak ve samimi sohbetler kuran Belediye Başkanı Davut Aydın, 'Osmanlı’nın ilk başkenti ilçemizin, sadece tarihi kimliği değil, tarımsal ürünleri ve özellikle biberi meşhurdur' dedi. Bu hedefle Yenişehir’de her yıl Uluslararası Biber Festivali de düzenlediklerini ifade eden Başkan Aydın, 'Bu yıl dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan korona salgını tedbirleri kapsamında biber festivalimizi gerçekleştiremedik. İnsanlık tarihi olarak içinden geçtiğimiz bu sıkıntılı süreçte bir yandan salgın ile mücadele ederken diğer yandan ilçemiz adına güzel çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. İlçemiz sanayi anlamında yeni atılımlar gerçekleştirirken, temel ekonomik alt yapımız ve ilçemizi ayakta tutan ekonomik değerimiz tarımsal ürünlerimizdir. Bunun en başında da biber gelmektedir. Özellikle altın biberin ve kaypa biberin en kalitelisi ilçemiz topraklarında yetiştirilmektedir. Yani kısaca dünyanın en kaliteli biberi ilçemizin verimli topraklarından tüm dünyaya ihraç edilmektedir. Bizim hedefimiz çiftçimizin refah düzeyini arttıracak, minimum maliyet ile maksimum verimi sağlayacak, girdileri azaltıp pazar sayısını arttıracak fırsatlar ile çiftçimizi buluşturmaktır. Bizim işimiz gücümüz Yenişehir' dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.