Hava Durumu

Yeşilçam'ın Usta Oyuncusu Hayatını Kaybetti

 Murat Soydan'ın Vefatı Sanat Dünyasını Yasa Boğdu

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2024 17:57
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2024 17:57
Kaynak: BÜŞRA ÇAKIR ADALI
Yeşilçam'ın Usta Oyuncusu Hayatını Kaybetti

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Murat Soydan, 83 yaşında hayatını kaybetti. "Sana Dönmeyeceğim", "Saadet Güneşi", "Yalan Yıllar" ve "Dert Bende" gibi yapımlarla tanınan Murat Soydan'ın vefatının ardından ünlü isimler art arda başsağlığı mesajları yayınladı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy:

"Sinemamızın değerli ismi Murat Soydan’ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Türk sinemasına yaptığı katkılar ve canlandırdığı karakterlerle hafızalarımızda daima yaşayacak Soydan’a Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum."

Hülya Koçyiğit:

"Türk sinemasından bir yıldız daha kaydı bugün… Yeşilçam’ın yıldızlarından sevgili arkadaşım Murat Soydan’ın vefat haberini üzülerek öğrendim. Murat ile birlikte sayısız film yaptık, birbirimizi her zaman kolladık; saydık, sevdik, ailelerimizle unutulmaz anları paylaştık. Paylaştığımız tüm o güzel anılar ve sinemamıza bıraktıkların için sana sonsuz teşekkürler benim yakın dostum, canım arkadaşım. Allah’tan rahmet, tüm aileye sabır diliyorum. Başımız sağ olsun."

Hamdi Alkan:

"Canım Murat ağabey, mekanın cennet olsun. Huzur içinde uyu…"

Murat Soydan, Türk sinemasına büyük katkılarda bulunmuş ve canlandırdığı karakterlerle izleyicilerin hafızasında unutulmaz izler bırakmıştır. Sanat dünyası, Soydan’ın vefatıyla büyük bir kayıp yaşadı. Sevenleri ve ailesine başsağlığı diliyoruz.

Kaynak: BÜŞRA ÇAKIR ADALI

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.