Hava Durumu

Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı 10 Yıllık Evliliklerini Noktalıyor

Fatih Terim'in Kızı Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı 10 Yıllık Evliliklerini Sonlandırıyor

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2024 16:08
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2024 16:08
Kaynak: BÜŞRA ÇAKIR ADALI
Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı 10 Yıllık Evliliklerini  Noktalıyor

Türkiye'nin ünlü teknik direktörlerinden Fatih Terim'in kızı Buse Terim ile iş insanı Volkan Bahçekapılı, on yıl süren evliliklerini sonlandırma kararı aldı. 2014 yılında yapılan görkemli bir düğünle dünyaevine giren çift, son zamanlarda yaşanan olaylar ve karşılıklı anlaşmaların ardından yollarını ayırma kararı aldı.

İlişkileri, daha önce Seçil Erzan ile ilgili yaşanan hukuki süreçte de gündeme gelmiş olan çiftin, bu sürecin detayları kamuoyuna yansımıştı. Buse Terim, vadeli hesabındaki 190 bin doları Seçil Erzan'a verdiğini belirtirken, Volkan Bahçekapılı ise verilen bu büyük miktar para ile ilgili şikayetçi olduğunu ifade etmişti.

Evlenmelerinin üzerinden geçen on yılın ardından, iki kız çocuğu sahibi olan Terim ve Bahçekapılı, 'evlilik birliğinin temelinden sarsılması' nedeniyle İstanbul 3. Aile Mahkemesi'nde anlaşmalı olarak boşanma kararı aldı. Bu karar, Buse Terim tarafından bugün mahkemeye taşındı.

Sosyal medyada bir süre önce birbirlerini takipten çıkarmaları ile ayrılık sinyalleri veren çift, aralarındaki krizi aşma konusunda bir süre çaba sarf etmiş, ancak sonunda ilişkilerine son verme kararı almıştı. Bu ayrılık, magazin dünyasında ve genel olarak Terim ve Bahçekapılı ailelerinin takipçileri arasında büyük yankı uyandırdı.

Kaynak: BÜŞRA ÇAKIR ADALI

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.