Hava Durumu

Çağla Şıkel'in Oğlu Kuzey İçin Yaptığı Açıklamalar Sosyal Medyada Gündem Oldu

Çağla Şıkel'in, Ahmet Mümtaz Taylan'a oğlu Kuzey hakkında yaptığı açıklamalar sosyal medya kullanıcıları tarafından dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2024 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2024 18:49
Kaynak: ELİF KUŞ BEŞİK
Çağla Şıkel'in Oğlu Kuzey İçin Yaptığı Açıklamalar Sosyal Medyada Gündem Oldu

Çağla Şıkel'in, Ahmet Mümtaz Taylan'a oğlu Kuzey hakkında yaptığı açıklamalar sosyal medya kullanıcıları tarafından dikkat çekti.

Ahmet Mümtaz Taylan’ın Şıkel’e “Kadın olmak anne olmak sana ne ifade ediyor? Bir kadın için anne olmak neden bu kadar değerli?” sorusunu sormasının üzerine Şıkel, Taylan’a “Annelik bana bu hayatın en büyük hediyesi, en güzel duygusu, bunu anlamamız mümkün değil böyle içim katılıyor. İçimden böyle minik minik dalgalarla büyüyen bir aşk gibi düşünün. Öyle büyük bir sevgi. Geçen gün Kuzey‘e dedim ki, Kuzey bir kıza aşık oldu, bir senedir müthiş ve sahip çıkıyor. Kuzey başkasına aşık olunca çok tuhaf hissettim platoniğe düştüm. Çünkü o da o bana aşık diye düşünüyordum çünkü ben de ona aşığım yani ama böyle bir tık platoniğe düşmüş, merhaba hani ben de buradayım annen hani biz birbirimize şöyleydik falan diyen bir tipe dönüştüm. Sonra bir gün dedim ki Kuzey’e yanımda duruyordu birazcık da uzun ya böyle şey gibi yani bu daha şey hissettim büyüdüğünü hissettim ve şey dedim neden benim sevgilim olmuyor biliyor musun? Neden dedi. Kalbimi o kadar çok dolduruyorsun ki yer yok dedim. Sonra durdum, düşündüm dedim ki ben bu çocuğa ne dedim ama gerçekten o anda içimden öyle fışkırdı. Yani bu kadar kalbim dolup taşıran bir duygu, iyi ki onlar gibi evlatlarım var iyi ki anne olmuşum çok şanslıyım. Allah olmak isteyen herkese nasip etsin.” diye cevap verdi. 

Şıkel’in bu açıklaması sosyal medyada iyi karşılanmadı ve hoş olmayan yorumlar yapıldı. 

Şıkel’in açıklamasının üzerine Taylan ise Şıkel’in küçük oğlu Uzay için “Oğlanlar aşık olabilirler, sevebilirler ama ömür boyu seni sevmeye devam edecekler. Ömür boyu onları sevecek tek kadının da anneleri olduğunu buradan söyleyelim de başka bir şey beklemesinler hayattan.“ dedi. 

Kaynak: ELİF KUŞ BEŞİK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.