Hava Durumu

Cem Yılmaz, Sağlık Sorunlarıyla İlgili Sessizliğini Bozdu!

Ünlü komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz, geçtiğimiz haftalarda katıldığı gösteriden erken ayrılmasıyla gündeme gelmişti.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2024 18:12
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2024 18:12
Kaynak: HANDAN EFE
Cem Yılmaz, Sağlık Sorunlarıyla İlgili Sessizliğini Bozdu!

Ünlü komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz, geçtiğimiz haftalarda katıldığı gösteriden erken ayrılmasıyla gündeme gelmişti. Yılmaz, yeni gösterisi sırasında "Bir nefes problemim var" ifadeleriyle sağlık sorunlarını ima etmiş ve "yaşlandık artık" şeklinde yorumda bulunmuştu.

Gösterisini erken bitiren Cem Yılmaz, sağlık sorunları hakkında sessizliğini bozarak, "Bir nefes problemim var. Zor nefes alıyorum" açıklamasını yaptı. Geçtiğimiz haftaki gösterisinde yaşadığı sağlık sıkıntısını yeniden gündeme getiren Yılmaz, 51 yaşında olduğunu belirterek yaşlanmanın etkilerine dikkat çekti.

Yılmaz, gösterisi sırasında yaşadığı unutkanlık eleştirilerine ise, "Unutmak yok. İnsanlık hali. Doktor en son ekmek yeme dedi. Kendime ne kadar iyi baksam da olmuyor işte" şeklinde yanıt verdi.

Bu açıklamalar, Cem Yılmaz'ın sağlık durumuyla ilgili merak edilen sorulara cevap niteliği taşıyor. Sağlık sorunlarını açıkça ifade eden Yılmaz, yaşlanmanın getirdiği zorlukları ve insanların içinde bulunduğu durumları mizahi bir dille aktarmasıyla dikkat çekti.

Kaynak: HANDAN EFE

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.