Hava Durumu

Demet Akalın, Eylem Tok ve Oğlunun New York'ta Gülerek Görüntülenmesine Sert Tepki Gösterdi

Ehliyetsiz araç kullanırken ölümlü bir kaza geçiren ve ardından annesi tarafından yurtdışına kaçırılan T.C. ile yazar Eylem Tok'un, Amerika'nın New York şehrinde gülerek görüntülenmesi, geniş kitleler tarafından büyük bir tepkiyle karşılandı.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2024 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2024 14:51
Kaynak: ELİF KUŞ BEŞİK
Demet Akalın, Eylem Tok ve Oğlunun New York'ta Gülerek Görüntülenmesine Sert Tepki Gösterdi

Türkiye'nin ünlü şarkıcılarından Demet Akalın, son zamanlarda gündemi meşgul eden bir olaya karşı sert bir tepki verdi. Ehliyetsiz araç kullanırken ölümlü bir kaza geçiren ve ardından annesi tarafından yurtdışına kaçırılan T.C. ile yazar Eylem Tok'un, Amerika'nın New York şehrinde gülerek görüntülenmesi, geniş kitleler tarafından büyük bir tepkiyle karşılandı.

Demet Akalın, sosyal medya platformu Instagram üzerinden yaptığı paylaşımla bu tepkilere sessiz kalmadı. Anne ve oğlunun gülümseyerek bir taksiye binerken çekilmiş fotoğrafını paylaşan Akalın, "Bu nasıl bir anlayış!" diyerek tepkisini dile getirdi. Özellikle olayın ciddiyeti göz önünde bulundurulduğunda, gülümsemenin ve keyifli bir tavırla hareket etmenin ne derece uygun olduğu konusunda kamuoyunda tartışmalar başladı.

Söz konusu kazada hayatını kaybeden kişinin ailesi ve yakın çevresi, bu durumu içler acısı bir şekilde karşıladı ve adaletin yerini bulmasını istedi. Öte yandan, sosyal medyada da Akalın'ın tepkisi geniş yankı uyandırdı ve birçok kişi, benzer durumlarda adaletin nasıl işlediği konusunda sorgulamalarda bulundu.

Kaynak: ELİF KUŞ BEŞİK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.