Hava Durumu

Gülçin Santırcıoğlu'nun sır gibi sakladığı eşi bakın kimmiş!

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nın İfakat'ı Gülçin Santırcıoğlu'nun hayatı da merak ediliyor. Ünlü oyuncunun eşi bakın kim çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2023 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2023 11:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Gülçin Santırcıoğlu'nun sır gibi sakladığı eşi bakın kimmiş!

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat ve İrem Altuğ'un paylaştığı Yalı Çapkını dizisi yeni bölümleriyle izleyicisini ekrana kilitlemeye devam ediyor.

Dizide Ferit'in yengesi, Orhan'ın yasak aşkı İfakat karakterine hayat veren Gülçin Santırcıoğlu'nun özel hayatı sosyal medyada merak konusu oldu.

Gülçin Santırcıoğlu, İbrahim Utku Başyazıcı ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Senarist arkadaşları tarafından tanıştırılan çift tanıştıktan 10 gün sonra birlilte yaşamaya başlamış. 45 yaşındaki Ünlü oyuncunun eşinin makine mühendisi ve yazar olduğu biliniyor. Santırcıoğlu'nun eşi Utku Başyazıcı 'Güneş Duası' isimli kitabında yazarı.

Ünlü oyuncu, o dönemi, eşiyle katıldığı 'Bambaşka Sohbetler' programında anlattı. Santırcıoğlu, "Havada da niyetimde de, ne sevgili ne aşk yoktu. Tatilim devam ederken, ikinci lokasyon olarak Kaş'a geçtim. Arkadaşım Özge, 'Doktor var, mühendis var. Gel çok güzel vakit geçirirsin' dedi. Önce 'Biz bir mühendisle ne konuşacağız Özge?' dedim. İşte biz böyle tanıştık. Utku 10 gün sonra bana taşındı. Evde çok konuşuruz, sohbet ederiz. İstiklal Caddesi'nde Nüfus Müdürlüğü'nde evlendik" demişti.

Oynadığı ilk sinema filmi 2005 Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde en iyi film ödülünü kazanan Türev isimli filmdir.
 

Gülçin Santırcıoğlu, 25 Temmuz 1977 tarihinde dünyaya geldi. İzmir doğumlu olan Gülçin Santırcıoğlu Dokuz Eylül Üniversitesi Konservatuvarı Sahne Sanatları Opera Şan eğitimi aldı.

Bu filmde Süreyya'ya hayat veren Gülçin Santırcıoğlu 13. ÇASOD ödüllerinde 'Umut Vadeden Kadın Oyuncu' ödülünü kazandı.
Elveda Rumeli'deki Hatice rolü ile hafızalara kazınan Gülçin Santırcıoğlu, Semih Kaplanoğlu'nun Yumurta, Süt, Bal üçlemesinin ilk filmi olan Yumurta filminde Nejat İşler, Saadet Işıl Aksoy ve Ufuk Bayraktar ile yer aldı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.