Hava Durumu

İşte Sosyal Medyanın En Ünlüleri

Takipçisi olan ünlüler...

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2023 13:05
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2023 13:05
Kaynak: Seçiniz
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
İşte Sosyal Medyanın En Ünlüleri

HABER / FATMA ÖZTÜRK

Instagram Uygulaması Zirvede Yer Alıyor!

Uygulamanın kendi hesabı zirvede bulunuyor. Facebook ile birleşmesiyle daha da büyüyen platform, 422 milyondan fazla takipçiye sahip. 1 milyarı aşan kullanıcı sayısıyla dikkat çekiyor; neredeyse her 2 kişiden birisi bu platformu takip ediyor.

Cristiano Ronaldo

Futbol tarihinin efsane isimlerinden biri ve Instagram'da da büyük bir etkiye sahip. 344 milyon kişi tarafından takip ediliyor. Bu gerçekten etkileyici bir takipçi kitlesi.

Dwayne Johnson

Amerikan güreşinin ve 'Hızlı ve Öfkeli' serisinin yıldızı olarak ün kazanmış ve üçüncü sırada yer alıyor. Başarılı ismi 369 milyon kişi takip ediyor.

Ariana Grande

Zekası ve sesiyle hayranlarının kalbini kazanan önemli bir sanatçı ve "Instagram'da en çok takipçisi olan" kişilerden biri. Ünlü şarkıcıyı Instagram'da 366 milyon kişi takip ediyor.

Lionel Messi

Barcelona'dan ayrılarak PSG'ye transfer olan bir diğer ünlü isim. Futbol kariyeri boyunca efsaneler arasına giren bu başarılı sporcu, Instagram'da 265 milyon takipçiye sahip.

Kim Kardashian

Kardashian ailesinin en tanınmış üyelerinden biri olan Kim Kardashian, Instagram'da da büyük etki yaratan isimlerden biri. Kim Kardashian'ı 254 milyon kişi Instagram'da takip ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.