Hava Durumu

Jennifer Lopez'e grev şoku!

Hollywood senaristleri 15 yıllık bir aradan sonra yeniden greve gitme kararı aldı. Grevler nedeniyle birçok yapım askıya alınırken, Jennifer Lopez'in yeni projesi 'Unstoppable'nin de çekimleri durduruldu

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2023 14:48
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2023 14:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Jennifer Lopez'e grev şoku!

Dünyanın en ünlü oyuncuları arasında yer alan Jennifer Lopez'in yeni filminin çekimleri grev nedeniyle durduruldu.

Amerikan Yazarlar Birliği (WGA), Sinema ve Televizyon Yapımcıları Birliği ile yapılan sözleşme müzakerelerinin başarısız olmasının ardından 2 Mayıs'tan beri grevde.

'Stranger Things', 'Cobra Kai', 'Abbott Elementary', 'The Handmaid's Tale', 'Yellowjackets', 'Hacks', 'Unstable', 'Blade', 'The Last of Us' gibi pek çok yapım grev nedeniyle askıya alındı.

Ben Affleck ile 16 Temmuz 2022'de evlenen Jennifer Lopez de Hollywood'daki senaristlerin grevinden etkilendi.

GREVE KURBAN GİTTİ!

Jennifer Lopez'in yeni filmi 'Unstoppable' de askıya alındı. ABD basını filmin halen devam eden yazar grevi nedeniyle askıya alındığını bildirdi. Grevciler protesto için Güney Kaliforniya Üniversitesi'nde olduğundan dolayı oradaki çekimlerin durdurulmak zorunda kaldığı öğrenildi.

Jennifer Lopez'in Jharrel Jerome ile birlikte başrolleri paylaştığı filmde, ABD'nin Arizona eyaletinde bir ulusal şampiyonayı kazanan tek ayaklı ABD'li güreşçi Anthony Robles'in hikâyesi konu ediniliyor. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.