Hava Durumu

Kerimcan Durmaz, Ojelerini Çıkartıp Sakal Bıraktı! İmaj Değişikliğiyle Gündemde!

Uzun yıllardır abartılı makyaj, kıyafet ve aksesuarlarıyla adından söz ettiren Kerimcan Durmaz, yeni imajıyla magazin gündemine oturdu.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2024 20:54
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2024 20:54
Kaynak: HANDAN EFE
Kerimcan Durmaz, Ojelerini Çıkartıp Sakal Bıraktı! İmaj Değişikliğiyle Gündemde!

Ünlü fenomen Kerimcan Durmaz, uzun süredir dikkat çeken abartılı makyajı ve tarzıyla tanınıyordu. Ancak son zamanlarda yaptığı radikal bir imaj değişikliğiyle gündeme oturdu. Yüzündeki botoksları eriterek estetik operasyonlarına son veren Durmaz, aynı zamanda ojelerini çıkartıp sakal bıraktı.

YouTube kanalında ve sahne şovlarında adından sıkça söz ettiren Durmaz'ın bu değişimi takipçilerini şaşırttı. Tarzını kökten değiştiren ve vücut geliştirme sporlarına başlayan fenomen, artık daha maskülen bir görünüme sahip. Son zamanlarda videolarında ses tonunu kalınlaştırarak konuşması ve tespihle poz vermesi de dikkatlerden kaçmadı.

Sosyal medyada paylaştığı yeni haliyle büyük yankı uyandıran Kerimcan Durmaz, "Nerdesin" parçasıyla da müzik dünyasında dikkatleri üzerine çekti. Eski görünümünden eser kalmayan fenomenin annesinin bile gözyaşlarına neden olduğu yorumları yapılırken, Instagram'da da şarkısını takipçileriyle paylaşması büyük ilgi gördü.

Kaynak: HANDAN EFE

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.