Hava Durumu

Kocası ve kardeşinin sarmaş dolaş dansı tepki çekti!

Fenomen ve güzellik merkezleri sahibi Dilan Polat'ın kız kardeşi ile eşi doğum günü partisinde sarmaş dolaş dans etti. İkilinin samimi bulunan dansına bir kullanıcının "Bir bana mı anormal geldi bu dans?" yorumunu gören Dilan Polat, küfür savurdu.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2023 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2023 11:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Kocası ve kardeşinin sarmaş dolaş dansı tepki çekti!

Sosyal medya hesabından sık sık eşinin kendisine yaptığı sürprizleri paylaşarak sıkça adından söz ettiren iş insanı Dilan Polat, kocası Engin Polat'ın doğum günü için özel bir kutlama yaptı. Partide Polat'ın eşi ile kız kardeşinin dansı sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü.

BALDIZ VE ENİŞTENİN DANSI İKİYE BÖLDÜ

Dilan Polat gibi güzellik merkezi sahibi olan Sıla Doğu, partide eniştesiyle samimi şekilde dans etti. O anları Instagram hesabından yayınlayan Sıla Doğu "Seni çok seviyorum, iyi ki" notunu yazdı. Sıla Doğu ve Engin Polat'ın dans ettiği anlar Twitter'da hızlı yayılırken yorumlar da beraberinde geldi. Bir kısım videodaki dansın normal olduğunu söylerken bir kısım da eleştirdi.

DİLAN POLAT'TAN KÜFÜRLÜ CEVAP

Bir kullanıcının videoyu yayınlayarak "Dilan Polat'ın kocası ve kız kardeşine bakın bir bana mı anormal geldi bu" yazınca Dilan Polat'tan cevap gecikmedi. Kullanıcıya küfürle karşılık veren Dilan Polat, "Senin izlediğin dizilere s..im ben için s..iş seni ! İçi s...şen insan herkesi kendi gibi bilir sana sövmek bile gereksiz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.